Till salu inom: ”

grön väska flätat skinn whyred säljes

Tidigare annonser till salu

1. Svart väska från Moschinos undermärke Love Moschino. Väskan har 2 axelremmar med guldiga detaljer och ett diskret tryck på väskan där det står Love Moschino. Material: Svart läder imitation. Mått: höjd: 30 cm längd: 36 cm djup: 16 cm Nypris: Inköpt sommaren 2012 för 2500 kr på members.com Mitt pris: 1000 kr 2. Beige väska från Whyred Modell: Whyred Enie Material: Äkta läder Mått: höjd: 30 cm längd: 40 cm djup: 13 cm Nypris: ca 4000 kr Mitt pris: 1000 kr Det låga priset beror på att låset på ena sidan är sönder och det finns ett streck från bleckpänna på ca 1 cm. Annars är väskan knappt använd och det är i mycket bra skick. Maila för fler bilder! Kan mötas upp i Stockholm eller posta.
Oanvänd väska från DKNY i burgrundy/oxblod i skinn med gulddetaljer. Kommer i dustbagen och prislapp kvar. Bilderna gör den inte rättvisa, djup i färgen och bara helt klockren. Kan bäras i handtag och med rem. Dyr i inköp, passa på att fynda! Pris: 1500kr. Säljer även ett oanvänt datafodral till en MacBook PRO, 13 tum från Whyred. Såldes i begränsad upplaga. Cognacsfärgat skinn, har dock en liten, knappt synlig, "rispa" men påverkar ju inte användandet såklart. pris: 700kr. Diskuterbara priser vid snabb affär!
Säljer min whyred väska, modellen heter Ona och den är i svart skinn med silverdetaljer, en riktig klassiker. Köpte den på NK i Stockholm. Har inga repor eller slitningar. Har dock inget kvitto kvar. Nypris 2000:- Mitt pris: 500:- Köparen står för frakten. Har du fler frågor går det bra att maila men ber er vänligen att respektera att jag inte kommer gå ner mer i pris.
Perfekt som jobbväska för bärbar dator. Modell som passar både killar och tjejer. Nypris 3000 kr säljes nu för 1500 kr, prutat och klart! Mått: Bredd 34 cm x höjd 24 cm och botten är 10 cm. Avtagbar axelrem och ett fack med dragkedja på utsidan av väskan och ett på insidan. Väskan är inköpt för ett år sedan, använd sparsamt och den är i mycket fint skick! Sara
Grön väska i flätat skinn från Whyred