Till salu inom: ”

golvplattor plast golv balkong säljes

Tidigare annonser till salu

Golvplattor av akaciaträ 5-pack , 60 paket vilket blir 300 stycken plattor. Oanvända, men några kan ha små små skador på plasten som är undertill. Men det är inget som påverkar användandet. Det snabba och enkla sättet att förnya golv på! Med dessa snygga, praktiska och ljuddämpande akaciaplattor ger du golv i uterum, tvättstugor, badrum, växthus och på balkonger nytt liv. Plattorna kan användas både utom- och inomhus, är lätta att rengöra, temperaturstabila, resistenta mot de flesta kemikalierna och har god dräneringsförmåga. De är dessutom enkla att lägga, och går att såga till med sticksåg. Tillverkade av akaciaträ med UV-beständiga underdelar av PP-plast. Vid användning utomhus rekommenderas att man årligen oljar in träet. För längsta livstid förvarar man vintertid plattorna inomhus. Mått: L300xB300xH25 mm. [Pris på Jula 79:- paketet)
Säljer nu en massa golvplattor m plast undersida som Är lätt att lägga .. Plattorna hakar i varandra o man kan bygga olika mönster osv Golvet är ca 2 år gammalt o har legat under tak på en stor balkong i sätra Golvet är oljat tre ggr o välunderhållet o rengjort o fint.. Så passa på o höstfynda pga flytt.. Trots sågen på bilden är inga plattor kapade eller skadade Nypris 2800kr Vid snabb affär 400kr
Säljer ca 14kvm golv för uteplats, balkong, Garage eller t.ex. förråd. Fungerar som ett trallgolv och är väderbeständigt. Plattorna är ca 30x30cm och är väldigt enkelt att montera. Jag har som sagt ca 14kvm. Iallafall Minst 14kvm. Detta låg på min balkong vilket nu är utbytt. Jag har också en hel del kantlister som används för att få snygga avslut i kanterna. (15-20st uppskattningsvis)... Golvet kostar idag nytt 165kr/kvm. Kantlisterna kostar idag nya 70kr/st Alltså Nypris på minst: 2310kr för golv + 1050 för kantlister.. = 3360 kr lågt räknat. Säljes för 1500kr.
Byter ut plattorna mot annan färg. Dessa är inköpta på Ikea. Finns ca. 15 kvm. Motsvarar 15 förpackningar. Ny pris på Ikea: 2200:- Säljer för: 1300:- Mer info: Storlek Längd: 30 cm Bredd: 30 cm Höjd: 2 cm Grundfunktioner - Med golvplattor kan du snabbt och enkelt förnya din terrass eller balkong. - Golvplattorna tål de flesta väder och är lättskötta eftersom de är gjorda av plast. - Golvplattorna går att kapa om du behöver anpassa dem för ett hörn eller runt en pelare. - Det är enkelt att plocka isär golvplattorna och montera ihop dem igen om du behöver rengöra golvet under.
Golvplattor i plast med ett genombrutet mönster. Färgen är blå/grön. Sätts enkelt ihop med klicksystem. Det finns 19 hela plattor, 5 plattor som har skurits till lite och ett gäng skarvdelar. Varje platta mäter 37,5cm X 37,5cm