Till salu inom: ”

glädjens biltvätt upplands väsby säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi är par, Frida och Rafael, som ska flytta hem till Sverige från Spanien i maj eftersom jag (Frida) har fått drömjobbet på Arlanda. Rafael har eget företag och kommer till att börja med att jobba hemifrån. Vi söker i första hand en liten villa nära natur i Upplands Väsby i kontrast till vår lägenhet i centrala Barcelona. Vi skulle vilja få tag på en >3-4a. Vi har utmärkta referenser från tidigare boenden. Vänligen ring eller maila om ni har något som skulle passa oss! Vänliga hälsningar, Frida och Rafael
Jag tänker hyra ut min lägenhet i Upplands väsby från 1maj -1November Bostaden ligger i ett lugnt område med ca 15 minuters promenad till pendeltåget som i sin tur tar ca 25 minuter in till Stockholm central. I området där lägenheten ligger finns även matbutiker och pizzeria. Jag ser helst att den som hyr min lägenhet är väldigt skötsam, icke rökande och har en god ekonomi. Lägenheten är fullt möblerad och jag ser helst att du som hyr lägenheten betalar 2 månads hyror i förskott.Lägenheten hyrs ut från och med 1 maj 1 November och det är ett krav att man hyr den under den perioden. Hör gärna av er på telefon.
Jag är 25 åring tjej som för tillfället pluggar hemifrån på distans ( bor 2 min från UpplandsVäsby station ). Eftersom jag har ett flexibelt schema har jag all tid i världen för långa promenader och ute vistelser. Därför är jag intresserad att ta mig an en dogwalker/dagmatte hund, som tycker om att vara ute och röra på sig. Har tidigare jobbat som dogwalker (referenser finns) Under min uppväxt har vi haft ett flertal hundar av olika raser, stora som små. Hoppas jag fångat ditt intresse. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor. Vänliga hälsningar /Frida Gustavsson
Rymlig ljus 5:a centralt i Upplands Väsby, mittemot Väsby centrum, vårdcentral och 5 min från pendeltågsstation, uthyres i andra hand, under ett år från och med 1 juli med möjlighet till förlängning. Möblerad helt, delvis eller enligt överenskommelse. Lägenheten har två toaletter varav en med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I hyran ingår: TV-kanaler Värme Vatten Tvättmaskin Torktumlare Extra fast avgift tillkommer för: Fiberlan-internet 100 mb/s El Ev. möbler Parkeringsplats i garage Hör av er via mail om ni är intresserade!
Till en av våra kunder söker vi en trevlig och social administratör/säljsupport. Kunden arbetar med bilinredning och sitter ute i Infra City i Upplands Väsby. Tjänsten Tjänsten som administratör/säljssupport innebär varierande uppgifter inom både sälj och administration. Du kommer inledningsvis jobba som konsult genom Placera Personal, för att sedan övergå i en anställning hos kunden.ArbetsuppgifterOrderregistreringKundkontakter på kontoretSupport till fältsäljarna (broscyrer, presentationsmaterial etc.)Backup för reception och växelFör att passa i rollen som administratör/säljsupport ser vi att du har:Tidigare erfarenhet av sälj och kundkontakterVana att jobba administrativtVi söker dig som är positiv, öppen och trivs med att ha kontakt med många människor. Du är driven, kan snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du är punktlig och noggrann och tar stort ansvar i ditt arbete.Låter detta som du? Skicka isåfall din ansökan omgående. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.