Till salu inom: ”

gitarr med inbyggd förstärkare säljes

Tidigare annonser till salu

LTD EX-50: (svart) Bra elektronik, ett litet märke på baksidan. Bara estetiska problem, den fungerar annars. Helt nya strängar. Gigbag ingår. 3000kr Nypris: EX-50, 3700kr. Gigbag, 1000kr. Eastone St-2: (röd) Nybörjar-gitarr, knappt använd. Enkel väska följer med. 700kr. Nypris: 1300kr. Kustom Dart 10w: Bra nybörjarförstärkare. 400kr. Behringer V-tone GM108 15w: Inbyggda effekter, väldigt bra ljud för en 15w. 800kr.
En Epiphone Les Paul nypris; 3100kr. Enbart använd i hemmet fåtal gånger alltså i nyskick utan en repa. Låter utmärkt, har en fet ton och passar till alla möjliga musikstilar. Den blev nyligen intonerad på Lasses musik i Luleå. En Kustom dual 30 rc, passar bra till gitarren har inbyggt reverb och chorus som effekter. Bra till många musikstilar och stor valbarhet på ljud. Nypris; 1900 kr Säljer även ett gitarrställ som ni ser på bilden, nypris; 250. Allt var en födelsedagspresent för ett par år sen men blev en dammsamlare och har stått orörd sen dess. Säljer helst allt som ett paket för 3800kr. God jul!
Säljer nu min fina gitarr, den förtjänar bättre än att stå och inte spelas på. Den är använd i ca 1-2 år. En mycket fin nylongitarr, kan kopplas till förstärkare. Beige och vinrött trä, modellen heter Morgan Mariae och är köpt ny i Norge för motsvarande ca 3000 SEK. Då strängarna var lite gamla (ca 2 år) och den ena hade gått av, säljes gitarren utan strängar. Men sätter du på nya har du en mkt bra gitarr med fint ljud! Svart vadderad nylonfodral medföljer. (ingick inte i gitarrens nypris) Vid snabb affär kan priset diskuteras.
Line6 Floorpod plus en multieffektpedal till gitarr med mängder av möjligheter, bra ljud och är mkt användarvänlig. Allt som bilden visar följer med, dock inte soffan, och skicket är i det närmaste nyskick eftersom jag inte använt den i nån större utsträckning. Den är endast använd hemma och eftersom jag köpt en dyr förstärkare med inbyggda effekter så har jag inget behov av den längre. Pris 1500kr Prutat och klart Gå gärna in på line6 hemsida för att läsa om dess funktioner och annat. http://line6.com/floorpodplus/ Ev frakt betalas av köparen
Säljer nu min Tanglewood TW1000. Köptes på JAM i Stockholm för cirka två år sedan för 8000 kr. Spelar inte gitarr längre och behöver pengarna bättre. Den är väl skött och har inte spelat på den allt för mycket. Gitarren har ett bra inbyggt Bband miksystem för att koppla med sladd till förstärkare. Mycket fint ljud och överlag en mycket mycket bra gitarr för pengarna. Hardcase (kostade 1000 kr) följer med. Finns att hämta nära odenplan i stockholm.