Till salu inom: ”

gammaldax vattenkran mässing säljes

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en vattenkran att ha i köket från FM Mattsson. Den är i nyskick då den är helt oanvänd. Det blåröda märket är lite slitet av någon anledning, det är underligt då den just inte har använts, möjligtvis något som hände under tillverkningen. Därför har jag dragit ner priset lite ytterligare. En mycket fin och bra kran för ett riktigt fyndpris! Ordinare pris brukar ligga runt 2000:-. Jag säljer den för 900:-. Hör av er på min mail om ni är intresserade! :)
Säljer en Cymbal pendeltaklampa large i mässing som är helt oanvänd. Förpacking och kvitto finns. Den ligger kvar i en kartong så helt i nyskick! Säljes då kvittot gått ut. Lampan kommer från Bsweden Belysningsbolaget via rum21 Diameter: 46 cm Höjd: 10 cm Sladdlängd: 150 cm Nypris: 5250 kr Mitt pris: 3500 kr Finns på Tulegatan i Sundbyberg Här kan ni läsa mer om lampan: http://www.rum21.se/sv/artiklar/cymbal-golvlampa-2.html
En taklampa i mässing från danska designvarumärket Hübsch Interiör. Den ursnygga designen gör lampan oerhört mångsidig den passar lika bra över matplatsen som centralt i ett rum. Mått: 30 x 25 cm (40 w) http://dekka.se/produkt/taklampa-i-massing/ Om företaget Vår idé är enkel vi vill skapa unika hem. Det vill vi göra genom att erbjuda genuin design av högsta kvalitet från några av världens häftigaste varumärken. Vårt sortiment utgörs av produkter som alla har handplockats för dess påtagliga närhet till det genuina hantverket.
Vi säljer vår vattenkran i mässing, har varit använd fram till vår renovering av köket maj 2009 . Fungerar perfekt