Till salu inom: ”

gammal trä stege säljes

Stege i trä

Tidigare annonser till salu

jag säljer nu min guldhamster som är frisk och glad och är 1år gammal. Den älskar att äta mat och att mysa med sin ägare. Jag säljer hamstern för att jag ska köpa moppe och behöver så mycket pengar jag kan få. Om ni vill få bilder kan jag mejla dem till er. ni får: två matskålar, två hus ett av plast och ett utav trä, en skål där den kan kissa och bajsa, en vattenflaska, ett hamsterhjul och en stege.
Fin vik stege i trä. 4 steg plus toppen. Fint skick I utfällt läge 116 cm hög Pris 450 kr Endast telefonkontakt kl 11-17 tel 018-371009 eller besök i butiken, eftersom inte mailen läses av dagligen. Om företaget Emmaus är en ideell biståndsförening som ligger i Gryttby, 3 mil norr om Uppsala Hemsida www.emmausgryttby.se
Riktigt fin trästege i bra skick. Lätt att fälla ihop. En del stänk av gammal målarfärg. Ca 120cm hög. Pris: 700kr Fin retro stege i metall och trä. Själva stegplattorna är i trä, resten i metall. Stabil och i fint bruksskick. Ca 130cm hög. Lätt att fälla ihop. Pris: 500kr Fler bilder kan mailas. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar. Nås enklast via mail.