Till salu inom: ”

gamla antika spegel vägg ljusstakar tenn säljes

Tidigare annonser till salu

ANTIK ÖVER 100 ÅR GAMMAL SADEL SOM ÄR OMGJORD TILL SPEGEL ANTIK, Minst 100 år gammal hästsadel med upphängningskedja som är omgjord / genom hantverk till spegel. Har ärvt den, sådana här som är handgjorda och så gamla, kan man nästan inte få tag i nu för tiden. Det fattas dock en hake på hö sida, (bild 2 räknat uppifrån) som den händige lätt placerar dit, hur den haken ser ut framgår på bild nr 1. Har fått själva spegelglaset bytt då det gamla var sprucket. I övrigt som bilden visar. Den har en mkt stark kedja som upphängningsanordning som givetvis är original. Definitivt något för hästälskaren att ha i stallet t.ex eller varför inte på väggen bland prispokaler. Du blir nog ganska ensam om att ha en sådan. Sätter ut ett pris, men den går till högstbjudande,såklart.
Ett fint och välvård antik byrå med separat spegel finns att erbjuda. Båda tros vara valnötsfaner och konstlika men ej tunga. De är från 90 talet och köptes av gamla Europa Möbler (EM). Hantaget till byrån saknas. Mått: Byrå: H,70 cm B,75 cm Spegel: B,55 cm L, 100 cm Priset kan diskuteras
Säljer nu mina 2st fantastiska antikaväggljusstakar (2 armar) och 6 st söta mini skålar. Allt är inhandlat på en fransk antikmarknad för 4 år sedan och har prytt min tidigare lägenhet. Dessvärre passar de inte in i min nya lägenhet. Ljusstakarna Köpta för 50EUR styck, säljer nu båda för 500kr! 24cm lång, 23cm bred, 17cm djup. Välbevarade och otroligt snygga på väggen med och utan tända ljus. Mini skålarna Fick höra från den franska marknadsmannen att man använde skålarna förr som skålar för räkskal. Själv har jag haft mina örhängen i dem. Man kan nog använda dem till vad som helst. Ca 8-9cm från kant till kant. Säljer alla 6st för 120kr. Köper man ljusstakarna och mini skålarna kan man få dem för 600kr. Otroligt fina! Måste ses. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Charmiga fina gamla möbler säljes! Byrå med sex lådor, mått 131 * 83 * 47. Behåll den som den är eller måla den vit (se förslagsbild 1). Byrån är i fint skick, vissa lådor går lite trögt. 1 000:- Spegel med måtten 145 * 65. Spegeln har, i nedre vänstra hörnet en flisa som försvunnit. Spegelglaset har på några ställen lite fläckar som gamla speglar får, men väldigt dekorativt. 600:- Har även två nya hyllor i vitt från Mio, vi har använt dem som sängbord. 60 cm höga och hyllplanen är 20*20 cm. Båda två för 150:-. Gammal patina antikt sängbord nattduksbord
Säljer en mycket vacker antik spegel i mahogny med svarta detaljer, från 1800-talet. Massivt trä rakt igenom vilket kan ses på fotot på baksidan av spegeln. Kan både hängas på väggen eller användas som golvspegel. Spegeln är i absolut toppskick, inga repor nagg osv. Det suddiga i spegelbilderna är jag som är bortretucshad :). Större än vad den upplevs på bilderna, se mått här nedan. Inköpt hos antikhandlare i Stockholm för 5500:- så säljs till ett bra pris. Mått: 147 cm hög x 72 cm bred. Finns i Gamla Enskede. Pris i annons gäller, går ej ned mer för denna vackra spegel.