Till salu inom: ”

furch gitarr säljes

Tidigare annonser till salu

Detta är en Esp ltd-ph600 (Page Hamilton signatur modell). Utrustad med dimarzio mickar och ett wilkinson svaj. Gitarren är i nyskick och kostar ny 13000. Så detta är ett verkligt kap. Inkluderat är ett ESP orginal hardcase. Gitarren tillverkas inte längre. Kan vara intresserad av byte, musicman, gibson, fender, martin, larrivee, collings, santa cruz, furch. Kom med förslag om så nu skulle vara fallet. Esp Ltd 5800 :- Har du frågor eller önskas mer bilder är det bara att höra av sig.
Måste pga pengabehov sälja min favorigitarr. Kommer köpa en exakt likadan när jag står med ett stabilt jobb. Inköpt på Andreasson Musik i maj förra året. Kvitto finns. Medföljer gör även ett oanvänt hardcase och en Capo. Strängarna som sitter på är Elexir. Vet dock ej vilken sort. Inte broze iaf. Jag har använt gitarren främst till att spela in med och smakprov på hur den låter kan du hitta på Spotify om du söker på Joakim Gabrielsson. Två små märken finns på locket, i övrigt är den i nyskick. Förmodligen den mest prisvärda gitarren på blocket.
Stålsträngad skönhet för vänsterhänta! Nu ska jag göra mig av med min kära Furch-gitarr. Den är otroligt välljudande, skön att spela på och är pedantskött. Inte en skråma på den. Inköpt på Musikbörsen sommaren 2010 och har sedan dess mestadels stått i hemmastudion. Stränghöjden har blivit justerad för någon månad sedan, så den är intonerad och färdig att spelas på. Förutom detta ingår: rejäl gigbag (Furch original), bra luftfuktare och golvstativ. Nypris: 7500:- Kan inspekteras, provspelas och hämtas i Sundsvall - eller skickas med exempelvis bussgods. Köpare står för frakten.
Nu rear vi ut alla Furch gitarrer på musikalen, passa på och nyp ett fantastiskt instrument till ett ypperligt pris! Billigast i Sverige? Jämför gärna! Firman Furch Instruments ligger ute på den tjeckiska landsbygden och har med Frantisék Furch i spetsen vunnit både aktning och världsrenomé som en av de allra bästa. På företaget jobbar 25 skickliga hantverkare som tillsammans bygger omkring 3.000 instrument per år. Mod 23-CR har lock i solid ceder, solid rosewood i botten och sidor, ebony i greppbrädan samt stall, abalone inlägg och tortoise-binding, high gloss finish förgylld mekanik.
Säljer eller byter min Jackson RR-24. Bytes mot någon high end akustisk gitarr typ Martin, Taylor eller Furch. Bör vara cutaway. Eller mot en ESP MII NT. Gitarren är som gjord för metal med original Floyd Rose stall, EMG-81 samt Ebenholts greppbräda! Gitarren är i väldigt fint skick, endast en del smårepor efter bälte på baksidan. Kommer med ett gediget original hardcase från Jackson, nypris 2500:- Gitarren kostade ny 15 000:- Ligger något lägre idag. Säljer både gitarr och hardcase för 8995:-