Till salu inom: ”

frys säljes

Tidigare annonser till salu

I Spodsbjerg ligger detta trevliga semesterhus i trä från 1991. Det ligger på bredvid G10160, G10162, G10163 och G10164. Semesterhusen är i stort sett likadana. Det är främst färgen som skiljer dem åt. Huset är utrustat med många moderna faciliteter och har bl a en extra TV-apparat vid köksavdelningen. Det finns en 2-personers bubbelpool samt bastu. Av de 10 sovmøjligheter i huset finns 2 i en alkov i all/matrummet. Huset ligger nära en bra och familjevänlig strand. Det finns också bra fiskemöjligheter och sportfiskefaciliteter i området fiskrensningsplats samt 300 l frys vid husen. Det är inte långt till Put and Take-sjö och Rudkøbing.
Trevligt semesterhus i sten som ligger på en kuperad klit- och naturtomt. Från toppen av tomten har man en fantastisk utsikt över Ringköbing Fjord. Huset är inrett på ett modernt, mycket smakfullt och rymligt sätt. Från allrummet kan man se in till poolrummet, där det förutom swimmingpool också finns bubbelpool och bastu. Det finns också en stor söderterrass, som är delvis täckt. Huset har en 300 L stor frys, varav 150 L kan användas för fisk. Husets fina läge, bara ca 300 m från Vesterhavet, gör det till en idealisk utgångspunkt för en perfekt semester.
Lejligheden er beliggende tæt på Termini togstationen. Det er ligeledes her, Roms 2 metrolinier krydser hinanden, hvilket giver nem adgang til det meste af byen. Velegnet til 4 personer - 2 i soveværelset og 2 på sovesofaen i stuen. 2 altaner vender ud mod den stille sidegade. Altandørene er nye og isolerer godt mod den begrænsede trafikstøj. Der er aircondition. Mange indkøbsmuligheder for mad og andre nødvendigheder. Bookingkalender og priser på www.urbanum.eu Dusch El ingår Frys Husdjur ej tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Micro Mobiltelefontäckning Rökning förbjuden Separata sovrum Tv Tvättmaskin WC
I Spodsbjerg ligger detta trevliga semesterhus i trä från 1991. Det ligger på bredvid G10160, G10161, G10163 och G10164. Semesterhusen är i stort sett likadana. Det är främst färgen som skiljer dem åt. Huset är utrustat med många moderna faciliteter och har bl a en extra TV-apparat vid köksavdelningen. Det finns en 2-personers bubbelpool samt bastu. Av de 10 sovmøjligheter i huset finns 2 i en alkov i all/matrummet. Huset ligger nära en bra och familjevänlig strand. Det finns också bra fiskemöjligheter och sportfiskefaciliteter i området fiskrensningsplats samt 300 l frys vid husen. Det är inte långt till Put and Take-sjö och Rudkøbing.
Casey Ryback (Steven Seagal) seglar med stridsfartyget Missouri och är Kapten Adams personlige kock. Kommendör Krill är inte ett dugg nöjd med Rybecks närvaro, och det är en av anledningarna till att de alltid råkar i luven på varandra. På kvällen för Adams födelsedag har Ryback och Krill ännu ett gräl, vilket leder till att Ryback hamnar inlåst i en frys. Några våningar ovanför är Kapten Adams födelsedagsfest i full gång, men den får en elak vändning när det visar sig att livebandet är terrorister som är ute efter skeppets kärnstridsspetsar...