Till salu inom: ”

fotvårdsstol ansiktsbehandling säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag driver en välfungerande skönhetssalong som innehar frisör och solarium samt fotvård mitt i Vasastan, men eftersom vår fotvårdsterapeut tyvärr snart kommer att flytta så kommer ett rum att stå tomt. Jag söker dig som jobbar inom fotvård, massage, ansiktsbehandling, laserbehandling, etc... Du kommer att ha tillgång till reception, vänterum, telefon, hemsida, dusch och kök. Tvättmaskin och torktumlare kommer också att vara tillgängligt. För visning kontakta Arian Hyrkostnad diskuteras endast på plats, ej via mail eller telefon! (Fotvårdsstolen på bilden ingår ej)
Fotvårdsstol/ patientstol 2 motorer med handkontroll i vit gallonklädsel höj/sänkbar, tippbar och kan fällas ner till liggandes för att användas till fotvård, massage, ansiktsbehandling/ hudvård eller tatuering/ tatuerare m.m. Anatomisk formad arbetsstol i vit gallon höj och sänkbar. Avlastningsbord vit med hjul. Arbetslampa med förstoringsglas. Steriliseringsugn. Fotkarsställ med hjul Pappershållare m.m. Och all inredning från en fotvårds lokal/ klinik som läggs ner. 3000kr för allt vid snabb affär. Pok
Bild 1 & 2: Allround Behandlingssäng med två motorer. Passar lika bra som massagesäng till ansiktsbehandling och suverän för kroppsinpackningar. Motoriserat ryggläge 4st sidovingar stor höjdintervall 42-92cm, branchens största. Dubbelt vinklingsbar huvuddyna för bl.a. sittande massage -perfekt för gravida. Centrallåsta hjul. finns i vit och blå nypris:25´800kr bud mottages - skambud undanbedes! Bild 3 & 4: behandlingsstol/ fotvårdsstol med motoriserad rygg, delade ben.vit. nypris:12´000kr bud mottages - skambud undanbedes!
Hej! Det finns för salu en fin , tysk fotvårdsstol, hydraulisk , den är väldig bekväm för att man kan rotera den, ryggstöd är justerbar, tar inte så mycket plats och kan passa för mindre utrymme. Tillsammans med fotvårdstolen finns en sadelstol och stativ för fotbalja. Paket Pris för allt är 4,500kr. Det finns en enhet för ansiktsbehandlingar Sorisa Belex-8 Exelense, med jonoforez, galvaniska strömmar, electroforez, högt frekvenser och mm. Du kan titta på den http://www.sorisa.com/eng/ficha_prod.cfm?sec=2&producto=1001082&gama=1001&tipo=1&orden=1 den är från Spanien, bra kvalité . DERMAROME säljer dessa och man kan köpa olika tillbehör för den. Kostade 26.000 exil moms, jag ville har 4.000.
Superfräsch behandlingsbänk som använts till främst ansiktsbehandlingar, men lämpar sig utmärkt för fotvård och andra skönhetsbehandlingar.