Tidigare annonser till salu

Har fortfarande över 1500 Stickers kvar från denna samling. Är det någon där ute som inte fyllt sitt album så finns fortfarande chansen. Grundpriset är 3kr/Sticker, men köper du mer än 100st så blir det billigare. Mejla vilka nummer du saknar så kollar jag upp om dessa finns...du får svar via mejl och ett sammanlagt pris på alltihopa + frakt. Tomma album finns också om det är någon som vill börja samla på denna serie. Först till kvarn som gäller!
Hej jag har en fotboll från VM-94 i fotboll med hela Sveriges landslags autografer,bollen är i bra skick och jag har fått den av dåvarande sjukgymnasten i laget som är bekant till oss. Han har även fixat från EM-92 i fotboll ett komplett fotoalbum med alla bilder för alla lag, albumet är helt komplett med alla bilder och från början var det autografer på hela svenska laget men de flesta har nöts bort med åren tyvärr. Dessa saker är riktigt speciella och grymt coolt att ha för en fotbollsfantast!! Ge mig ett bud för båda(billigare) eller bara på ett objekt...bvsa
Välj bland 10 000 Stickers. För tillfället finns alla nummer med. Mejla vilka nummer du önskar, så kollar jag upp det så fort som möjligt. Ett perfekt tillfälle att fylla sitt album i ett nafs...dessutom till ett billigt pris jämfört med alternativen som finns. 3kr/styck oavsett sticker!!! Först till kvarn gäller! OBS! Albumet på bilden är inte till salu...visar bara vilken samling det är som säljes.
häftat album med serier semic 1983 jultidning 190g 100s idolbilder färg kortsida 170mm höjd 260mm tjocklek 5mm fint skick dock ngt lätt tendens till bucklig samt minihundöra frampärm porto 26-28 kr europa 56 kr utanför europa ca 65 kr OBS FOREIGN CUSTOMERS ALWAYS PAYS IN ADVANCE innehåll: idolbilder färg djurgården, håkan loob, Fetisov bandylandslaget mm, jesse Owens, magin med mexico, Sarajevo vinteos los angeles sommaros, fotbollen(serie)m supermac(serie), bröderna marks(serie), buster, rovers(serie), fotbollsfantasen, Noah, jim Thorpe, Barcelona, björn borg, idolbilder färg wilander, bitcherova, marita Koch, anisoara cusmir mm
almbum i nyskick!!.allt om de stora ligorna i europa!.frankrike-italien-tyskland-spanien.album utgiven av boing 2008.antal sidor 99.format 20,5 x 28,5 cm.porto 24,- tillkommer.