Till salu inom: ”

flygplan säljes

Tidigare annonser till salu

När den redan aningen neurotiska reseförfattaren Samantha dumpas på flygplatsen av sin pojkvän blir hennes tillvaro helt kaotisk. Efter att ha avtjänat samhällstjänst, som hon dömdes till efter att ha flippat ut redan på flygplanet, tvingas hon till terapi hos psykologen Dr. Rosenberg. I samma veva som Samantha äntligen hittar sin nya drömprins - den redan upptagne, nyinflyttade grannen Michael - drabbas Dr. Rosenberg själv av ett nervöst sammanbrott, och hamnar på hispan. Samantha som inte klarar sig utan terapin ikläder sig då rollen som den förstående Dr. Rosenberg, för att själv ta hand om hennes inbokade patienter. Varav en av dem är grannen...
Året är 2035. Robotar är programmerade att leva i perfekt harmoni med människan... de tvättar våra kläder, styr våra flygplan och passar våra barn. Det råder full tillit och robotarna styrs av tre lagar som hindrar dem från att skada människan. När en forskare på US Robotics mördas blir detektiv Del Spooner (Will Smith) inkallad för att reda ut fallet. Tillsammans med psykologen dr. Susan Calvin (Bridget Moynahan) närmar sig den fasansfulla sanningen. Bevisen pekar på att en robot är inblandad i mordet. Medan tiden blir knapp, tvingas de in i en spännande kamp för sina egna liv och hela mänsklighetens existens. Den erkänt visuelle Alex Proyas regisserar filmen som är inspirerad av science-fiction-författaren Isaac Asimovs bok.
När ett flygplan störtar i Alaskas iskalla vildmark ställs den intellektuelle miljardären Charles Morse (ANTHONY HOPKINS) mot den självbelåtne modefotografen Robert Green (ALEC BALDWIN) i en brutal kamp för att överleva. De inser snart att den största faran inte finns i omgivningen utan i deras egna sinnen, i form av rädsla, svek och mord. Det här -nervkittlande äventyret- (Janet Maslin, New York Times) som är fyllt med -andlös spänning- (David Ansen, Newsweek), är en skakande berättelse från en av USAs ledande manusförfattare, David Mamet (De omutbara, Glengarry Glen Ross).
Efter ett misslyckat uppdrag i Mexico lider kapten Murphy (Daniel Baldwin) av depression och mardrömmar. Han accepterar dock ytterligare ett uppdrag till Mexico, denna gång för att befria slavar som drogkungen Salvatore håller på sina fält. Till sin hjälp får Murphy ett alldeles nyutvecklat flygplan som har en teknologi som kallas för -Active Stealth- som gör det helt osynligt. Men Salvatore har redan fått reda på att Murphy är på väg och han är bredd att använda allt i sin kraft för att stoppa piloten...
En grupp terrorister stjäl ett dödligt virus och kapar ett Boeing 747 mitt under en flygning till Washington. Men det är inte vilket flygplan som helst, för ombord finns USAs vicepresident Charles Baker (Michael Cavanaugh). Terroristerna kräver att en av deras fängslade medlemmar släpps omedelbart, annars kommer det dödliga viruset att släppas ut över New York City. Nu kan bara två personer rädda 40 miljoner människor, agenten Nick Corri och Dr. Rick Harding (Michael Dudikoff), genom att borda planet och ta ut terroristerna - en för en.