Till salu inom: ”

flugspö säljes

Tidigare annonser till salu

Då jag inte tänker börja med att fiska med fluga utan kör med slips :)..så säljer jag de två flugspöna som jag har. De är aldrig använda och priset är en stöld i sig självt. Från vänster: ABU Maxxar Graphite 9,0- 274 cm, action 6-7. Pris: 250:- Höger: ABU MaxFly 100% Graphite 10-305 cm, action 6-7. Pris : 350:- eller så väljer du båda för priset nedan...
Hej! Säljer nu flugfiske sakerna då jag aldrig är ute och fiskar. Sakerna är i nyskick då jag max har använt sakerna 2 gånger. Det är mycket som ingår i detta paketet så bilderna får tala för sig själv. Ingår även fodral till flugspöet som inte är med på bild. Flugrullen är inte heller med på bild. Har även fiskeväst + byxa som köparen kan få med om så önskas som inte är med på bild. Ingår mycket fiske saker som ej är med på bild. Först till kvarn.
Hej nu ska jag ta och sälja mitt scierra IC3 9'6 # 6/7 flugspö! har använt det högst 2-3 gånger så väldigt! sparsamt använt. Köpte det för 3000:- på nymans fiske i piteå för ca 2 år sedan, och sedan dess har den bara nyttjad sporadiskt! Den har fighting but som går att ta lös! och hela spöt kommer i en alu spö tub samt ett tyg fodral som den ligger i. (inte min på bilden! skickar mail med bild.) 1500! VÄLDIGT BILLIGT!! MVH anton!
Hojjen har rullat lite drygt 3300 mil i dagsläget. "Century Edition Kit" (Centralstöd - Lyfthandtag - Orginal sidoväskor & topbox (inkl. innerväskor)) Varioscreen kåpglas Nya landsvägsdäck Går gôtt, kostar mig knappt 3000:- i försäkring per år, harru tanken fylld så kommer du drygt 30 mil innan varningslampan börjar lysa, tokskön sadel å sitta på (åker lätt "en hel tank") PS/ Flugspö't ingår inte i köpet!
Hej. Jag har ett Ps3 och det är modellen som funkar till Ps2spel. slänger med lite spel och annat dylikt sköj. Spel: Army of two Resistance: Fall of Man Guitar Hero 3 (ingen gitarr) FIFA 08 Tekken 6 Devil may Cry Motorstorm Metal Gear Solid 4 Vill inte byta mot något skit, förutom om du sitter inne på ett sjukt grymt flugspö el. rulle OBS Mail enbart! Ringer du, lägger jag på! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.