Till salu inom: ”

flex sport club medlems kort säljes

Tidigare annonser till salu

På grund av ulandsstudier vill vi överlåta våra Flex kort. Flex Sports Club uppskattas av människor i alla åldrar i en mycket fräsch och inspirerande lokal. De har ett mycket stort utbud av nya träningsmaskiner och många roliga och intensiva gruppträningspass, förmedlade av våra mycket duktiga instruktörer. Som medlem på Flex Sports Club, betalar du inget extra för t.ex egen träningscoach, kostrådgivning, solarier, Medyjetmassage. Deras lokala finns på Farsta Strand, Hagsätra, rönninge, Skarpnäck, Tyresö, Tumba, Älta Vi betalar 399 Kr/ månad (studentpris) och vi är bundna till slutet av mars månad. I och med att vi åker snart vill vi gärna överlåta kortet så fort som möjligt och är villiga att betala 1300 Kr för varje kort.
Gymkort Flex Sports Club 12 månader medlemskap överlåtes Jag söker någon att överlåta mitt kort till. 12- månaders abonnemang på samtliga anläggningar, 12 månader kvar på medlemskapet. Som medlem på Flex Sports Club, betalar du inget extra för t.ex. egen träningscoach, kostrådgivning, solarier, hydrojetmassage. Obegränsad Solarium ingår. Gruppträningspass. Mycket trevligt gym som finns på följande orter: Farsta strand, Hagsätra/Älvsjö, Rönninge, Skarpnäck, Tumba köpcenter, Tyresö, Tyresö gym & cardio, Vendelsö samt Älta centrum. Ring eller sms-a om du har några frågor!
Hej. Jag kommer och flytta nu inom några veckor och den ort jag kommer och flytta till har ingen Flex Gym i närheten, så jag tänkte lämna över mitt kort till DIG som är intresserad av och träna på den mest trivsamma gymkedjan i Sverige. Din fördel: Om du tar över mitt kort så kommer du endast ha 4 månaders bindningstid, dvs om 4 månader (slutet av September) är kortet uppsägningsbar och du kommer kunna säga upp dig var 3:e månad. Om du nu skulle gå och bli medlem på egen hand, skulle du vara bunden fram tills Juni 2014 (12 månader), sen blir kortet uppsägningsbar. Maila mig om du är intresserad. Ring Flex Sports Club för mer information angående byte av kort. Priset blir nog detsamma som du hade tänkt dig innan du såg denna annons.
GymkortFlex Sportsclub Kortet är skrivet på klubben i Tumba, men funkar på alla deras klubbar. Koret innebär ett tillsvidareavtal med 3 månaders uppsägningstid 399 kr/månad + 350 kr/år (årsavgift betalas årligen) det tillkommer också en
Har ett gymkortflex gym som överlåtes till den som vill träna billigt men ha kort bindningstid (går ut i februari 2013) Det kostar 399 kr månaden, och då ingår: Som medlem på Flex Sports Club ingår följande i samtliga kort •Du har obegränsad tillgång till hela vårat träningsutbud, gym, aerobic, spinning, pump, box, konditionspark m.m. •I ditt medlemskap ingår egen träningscoach med obegränsat antal instruktioner, allt för att du ska utvecklas och nå bästa resultat med din träning. Träningscoachen finns tillgänglig för att motivera dig och se till att du får en varierad samt rolig träning där ni sätter upp mål efter dina personliga förutsättningar samt behov. Kostrådgivning för dig som vill lära dig en sund kosthållning eller kanske har viktminskning eller viktökning som mål. Obegränsad tillgång till våra solarier. Obegränsad tillgång till vår hydrojet/vattenmassage. Kost samt träningsseminarier, evenemang, clubfester samt andra medlemsaktiviteter på samtliga Flex Sports Club anläggningar. Jag bjuder på överlåtningsavgiften! Först till kvarn!