Till salu inom: ”

fjällräven ryggsäck aluminiumram retro säljes

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min gamla ryggsäck med aluminiumram. Jag har slutat använda den för alldeles för länge sedan så den står i förrådet och väntar på att få se världen på nytt. Den är inte särskilt mycket använt, men några turer var han med. Det fattas en fick-lock på ena sidans sidoficka (se bilden), annars fullt funktionell...kanske behövs lite uppiffning efter alla år i förrådet. Säljes pga flytt...och då helst före 6 september då flyttlasset kör iväg dagen efter.
Byxor, stl. 48 (M), herr Fjällräven retro herr trekvartsbyxor i storlek 48/50. 200:- Byxor, stl. 44 (S), herr Fjällräven retro skidbyxor/täckbyxor i storlek 44. 1 000:- Övrigt, stl. One size, herr Fjällräven retro ryggsäck vandring/camping. 600:-
Säljer nu min fina vandringsryggsäck av märket Fjällräven, modell Abisko 65W p g a ändrade behov. Köpt i somras och endast använd under en 3-dagarstur. Som ny! Originalkvitto medföljer. Ryggsäcken rymmer 65 liter och är mycket behändig att använda då den har två dragkedjor framtill som gör att fronten kan öppnas och en lätt kommer åt att ta ut något ur packningen, även då det ligger "längst ned". Löstagbart regnskydd medföljer. Har ficka för vattensystem (även kallat kamelpuckel). Smidiga fickor på avbärarbältet. Sidoremmar som kan tas loss och fästas på önskad höjd. Läs mer om ryggsäcken på www.naturkompaniet.se Sök på Abisko 65W Tveka inte att mejla om du har frågor! Ev. frakt betalas av köparen.
Fjällräven ryggsäck , aluminiumram,Retro
FJÄLLRÄVEN RYGGSÄCKALUMINIUMRAMRETRO VINTAGE