Till salu inom: ”

fiskebåtar till salu skåne säljes

Jofa Winth

Lund

Tidigare annonser till salu

Askeladden båt i mycket fint skick med helt ny 80km/h trailer. Båten är utrustad med 9st spöhållare varav 3st är justerbara. Ny fishfinder från Lowrance med tillhörande batteri. 6kg ankare som klarar lite hårdare vatten. Åror ingår givetvis. Motor från Mariner på 5hk från -93. Perfekt med glindring/trollingläge. Motorn är nyservad med olja, stift och ny impeller. Startar i alla väder och är väldigt bensinsnål. Allt är i mycket gott skick och väl omhändertaget.
Säljer nu vår fina plast-eka som vi haft för fiske-utflykter. Båten är en Stiga VS-B10 med följande mått: längd 423 cm bredd 170 cm Modellen har dubbelskrov och är typgodkänd av sjöfartverket till 5 personer och en max motoreffekt på 10 HK. 6 fasta spö-hållare, 3 för trolling och 3 för upprättstående spö. Åror, ankare, fast monterad länspump Med båten följer en äldre Johnsson 5 1/2 HK motor med trycktank. Båten ligger i Sövdesjön och där är ingen trailer med i priset.
Mått 8,85 x 2,95 En Fantastisk båt som är lämplig till arbetsbåt, transportbåt, fiskebåt eller där man behöver en grundgående eller stabil båt, djupgående endast 0,3 m. Byggd 2010-2011. Yamaha 75 hk Utombordare med en marschfart på 6 kn, bogpropeller. Hör av er för mer information och utförlig utrustningslista om båten. (transport i hela landet kan ordnas) Kom med bud eller bytesförslag.
Nu skall båten säljas .passa på nu och gör ett klipp till mycket billigt pris. Båten är en Gancza 6,20 x 2,25 årsm 2011 suzuki df90 hk 2010 (svensksåld) 21 tim inte ens inkörd, princip ny. garmin 172 fast tank nytt batteri dynnor länspump perfekt för den som fiskar mycket,eller lägger mycket nät . mycket stor och kraftig stypulpet som tål det mesta Först till kvarn som gäller.
Säljer min Dalbosnipa som är i bra bruksskick. Motor, Yanmar YSM 12G renoverades 2007 med ny topp, foder, kolv och kolvringar mm. Motorn har gått mycket lite efter renoveringen. 2012 byttes motorkuddar, cirkulationspump, slangar, axellager, oljelager och flexkoppling. Motorn har slutet kylsystem. Gångvärme monterades 2012 med defroster för fönster och värme i hytt. Ekolod Humminbird med inombordsgivare, nytt samt Humminbird GPS nytt. Nya durkplåtar finns till båten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.