Till salu inom: ”

filippa k väska perfekt datorväska nypris 2500 säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer två jättefina väskor som är perfekta nu till hösten. Den första är en blåsvart Mulberry, äktaskinnväska i bayswatermodell. Skinnet blir bara snyggare med tiden! Använd men i bra skick. Praktisk och snygg. Har tyvärr inget äkthetsbevis då detta är en present - därav fyndpriset!! Pris: 700krVacker konkaksbrun väska i quiltat material med guldlås. Kan ändra axelremmarna så att det bara blir en, lång axelrem. Mycket praktisk, passar exempelvis utmärkt som datorväska. Inköpt i New York för 900kr. Pris: 300krKan skickas mot frakt efter att beloppet satts in på mitt konto i Swedbank, annars hämtas väskorna i Stockholm.
Säljer denna fina väska från filippa k av den enkla anledningen att jag aldrig använder väska. Perfekt för dig som tillexempel har dator med dig om dagarna eller bara mer än telefon och nycklar att släpa på. Väskan är aldrig använd med tags kvar. Fråga på om ni undrar någonting (Eventuell frakt om inte möjligt att mötas står köpare för) Produkt beskrivning: Väska i läder från FILIPPA K som försluts med dragkedja. Dekorativa metallplattor fram- och baktill. Ett fack framtill som stängs med dragkedja. Innehåller två större fack. Regler- och avtagbar axelrem medföljer. Tillverkad av läder. Längd 33 cm, Höjd 43 cm, Bredd 12 cm.
Två datorväskor i hög kvalitet säljes, en i skinn och en i polyester. Perfekt för mindre datorer 12-13" Ljus vintageväska från Plagg, "Cowboysbag", mjuktskinn, en liten innerficka med dragkedja. Nyskick Mått 38x30cm Pris 700kr nypris 2100kr Välplanerad liten väska Samsonite, två avdelare samt två framfack med fragkedjor. Köpt för 1290krNK för ett år sedan, nyskick, axelrem och handtag, mycket rymlig för sin storlek. Mått 37x28cm Pris 450kr (Såld) Klassisk väska från ZAK i Vasastan, axelrem och handtag, avdelare samt a4-fack med dragkedja samt yttre bakre fack med dragkedja. Mkt välvårdat slitstarkt skinn. Mått 36x29cm Pris 500kr
Filippa K väska (perfekt datorväska) nypris 2500 :-
Filippa K väska (perfekt datorväska) nypris 2500 :-