Till salu inom: ”

fender squier säljes

Tidigare annonser till salu

Hejsan, säljer nu min fina squier-gitarr med medföljande fender-förstärkare, en Fender Frontman 15g Gitarren är perfekt som nybörjargitarr och det låter riktigt bra ihop med förstärkaren. Tror jag betalade runt 2000 i nypris, nu säljer jag det vid snabb affär för 700 spänn, och då följer väska i tyg samt stämapparat och plektrum med! Kan även slänga med en FAB Overdrive-distpedal vid riktigt snabb affär!
Har en bas av modell ESP ltd f-154dx som jag vill sälja alternativt byta mot en Fender P-bass eller liknande (ej nyare squier). Basen passar som bäst till den som gillar tyngre musik, men tack vare sina aktiva mickar så går den att anpassa till det mesta. Har haft basen i mitt ägo i c:a 2 år och den är i perfekt skick nypris då var drygt 6000:- på musikbörsen. Bag finns med om det så önskas. Priset är nu sänkt till 3650:- från 3900:-
Trevlig jazz bas från fender/squier, 4 str sunburst, tillverkad 2003. Standard-modell, bra kvalitet, gediget byggd - spöar Affinityserien med hästlängder. Tidigare lackat plecktrumskydd, vissa färgrester finns (gillar man inte den använda looken går det säkert att avhjälpa med ett nytt plektrumskydd/ballt klistermärke). Rejält case med aluminiumram medföljer, värde ca 1000:- Saknar förstärkare, så provspelning kan endast låta sig göras om Du har tillgång till sådan. Vill du höra basen "in action" finns det dock lite inspelade låtar. Mejla.
En gitarr som passar nybörjare men även de fortskridna gitarristen. Den är nästan aldrig använd så den är i topp skick. Det finns riktigt bra hörlurar till förstärkaren, vill man inte störa resten i huset är det hur bra som helst. Den perfekta julklappen!! (Nypris 2500 kr) Det som följer med: - Gitarr fodral - Förstärkare "Frontman 15 G" 38 Watt - Hörlurar "TS-411" till förstärkaren - Stämapparat - Axelband Priset kan diskuteras vid snabb affär. Köparen står för ev fraktkostnader.
Mycket sparsamt använd, Nyskick. Squier by Fender Strat® SE Special SP10-B El gitarrpaket innehåller en riktigt snygg och skön Squier Strat SE Special elgitarr med behagligt ljud och skarp ton. I likhet med den originala Stratocaster Special från Fender. Vald som förstärkare är den kompakta 10-watts Squier® SP-10 gitarrförstärkare med hörlursuttag. All tillbehör du behöver för att komma igång snabbt och enkelt för att börja lira. "Stop dreaming and start playing" Ett perfekt köp av första gitarr oavsett vilka ambitioner eller vilken typ av musik du vill lära dig. Är du intresserad ring 0708406529