Till salu inom: ”

fantastisk vacker arabhingst säljes

Tidigare annonser till salu

Lägger nu ut en intresse koll på min underbara arabhingst då jag insett att tiden är svår att få ihop. Och han är värd en person som har tid. Han har pass och är registrerad i ARAB Shah Mobai El-Deen, eller buffis som han kallas är supersnäll i all hantering, t.ex. sko & lasta. Han är trafiksäker och jätte trevlig att rida på. Märks inte att han är hingst. Han har ett fantastiskt temperament. Han är ca 150 i mkh. Arbetsvillig, tycker det är superkul att jobba. Endast seriöst intresserade hör av sig. Maila/ring.
Vår 3årige valack Starbuck är något för dig som letar hopp-dressyr-ponny att utbilda och forma från grunden. Han har otroliga rörelser, långa ben och högt ansatt hals med vacker resning. Starbuck är efter den månsidige, prisbelönta arabhingsten Puccini och undan det fantastiska connemara-stoet Clavinstown Missy (IRE) som rönt stora framgångar i gymkhana och hoppning med vinster i både EM och SM. Han är löshoppad regelbundet i hela sitt liv, är tränsvan, longerad, tömkörd, sadelvan och inridning är påbörjad. Inga prolem att lasta, verka, vaccinera eller avmaska. Snäll och mild i sättet. Van att stå både i box och på lösdrift, inga problem att vara ensam vare sig i stallet eller i hagen. Har gått ihop med hingstar, ston och valacker utan bekymmer. Äger pass och är chipmärkt.
Har tagit detta svåra beslut att sälja min ögonsten mestadels pga min sjukdom men också för att min önskan är att han får fortsätta att vara hingst vilket jag inte längre klarar av, kastrering är beställd v 21 =snabb affär om du vill behålla honom som hingst. Han är ganska hingstig nu när alla ston brunstar så det krävs god hingstvana! Han är e.Crown Prince u.Creol Princess Han har fantastiska rörelser & en mycket unik färg som kallas ''Rabicano'' sedan har han något som kallas ''skunktail'' vita ränder i svansen.Bör visas då han syns i mängden! Han är sutten på några gånger utan problem men växer just nu, 148cm i mkh & 151 över korset. Kanonduktig att tömköra, älskar att jobba,kan stå inne själv & går själv i hage. Snäll att lasta,verka & klippa. CA N/N & SCID Clear! Ej röntgad. Kan tänka mig att byta mot något eller som dellikvid, bilsläp,bil, kom med förslag(EJ HÄST) bytesvärdet är högre, ev delbetalning på 3ggr. Mejl kan ej besvaras! www.stromsdalsgard.se
Vackert arab sto på 2 år söker du nytt hem, hon är hanterad dagligen älskar att vara med, hon är E den vackre arabhingsten Lorenzo el bri http://www.mario-matt.at/gestuet/pages/lorenzo.html och U Filozofia hon är e Eldon. Tanken var att behålla henne men jag har problem med min rygg och känner att hon får komma till någon annan som kan få ha glädje av henne. Hon blir stor , hon har fantastiska rörelser och har varit frisk. Hon är regelbundet avmaskad, vaccinerad, verkad och hon er SCID & CA testad fri sista bilden hennes pappa, priset kan diskuteras något om någon kan ge henne ett gott hem med arabhäst vana. Ring mig så berättar jag mer om henne 0702702554 Kristin.
Vackrare häst får du leta efter! Andalusier/arab, kolsvart, ca 158 cm.Född 2006. Valack. Säljes av uppfödaren. Fantastiskt steg, otrolig utstrålning. En mjuk o ödmjuk kille som vi letar efter rätt hem till. Älskar att bli ompysslad, vill ha mycket kärlek.Riden i skritt o trav förra hösten, inte riden sedan dess pga tidsbrist. Vi vill gärna att han hamnar hos någon med inriktning akademisk ridning, men viktigast är rätt hem. Pris: 27 000:- Underbar tjej född 2009, frieser/arab. Svartbrun. Säljes av uppfödaren. Runt 155 cm, växer fortfarande, blir nog runt 158 cm. Högrest, känns större. Snäll och lätthanterlig, har ett fantastiskt steg. Är inte inriden eller påbörjad ännu, men självklart i övrigt vardagligt hanterad. Stabil o trygg tjej, o det vill vi att hon fortsätter att få vara, så ett tryggt o stabilt hem med mycket kärlek o pyssel till denna tjej söker vi. Gärna inriktning mot akademisk ridning, men viktigast är att det är rätt hem. Haft föl, är en mycket bra mamma. Pris: 23 000:- Vackert arabsto född 2002, flugskimmel, ca 150 cm. Jättefin gammal polsk stam. Är inte inriden eller påbörjad, gått som avelssto här. Självklart mycket hanterad ändå. Vill att hon hamnar hos någon med erfarenhet av fullblodshästar, brukar bli bäst så. Hon är en smart tjej o det är viktigt med rätt hem, ingen nybörjarhäst. Pris: 10 000:- En härlig valack på 158 cm,8 år, halvblodskorsning, mycket fina rörelser o smidig som få. Inriden förra hösten, är inte riden sedan dess pga tidsbrist. Inridningen gick bra, han reds in med bomlös sadel o tyckte det var kul. Var riden mest i skog o mark.Vi söker dig som har kunskap o erfarenhet av unghästar o förstår innebörden av att han är unghäst fortfarande. Vi vill att han rids mest i skog o mark för varierad träning o för att vi tror mer på det än att mala i ett ridhus hela dagarna.Han är mycket social o trevlig o vill få mycket kärlek o pyssel, så du ska ha mycket tid till honom, ingen du flänger till en timme o rider bara.Han kan mycket väl bli något att tävla med i framtiden, har både hopp o dressyrblod i sig. Fälttävlan? Viktigast är dock rätt person, med eller utan tävlingsambitioner. Trivs lika bra i stall som lösdrift, viktigt är utevistelse i stora hagar med kompisar. Pris: 27 000:- Mkt snygg svartbrun arabhingst, 156 cm, 12 år(född 2001).Inriden som 4 åring, inte riden sedan dess, använts i avel.Mycket snäll och trevlig i all hantering. Fin stamtavla, importerad.Han är homozygot för svart. Lämnar jättefina föl.Kan väva vid stress, har inte gjort det på många år här.Ska därför helst gå på lösdrift med hingst el valack. Pris: 15 000:- INGA MAIL ELLER SMS!!! Den personliga kontakten är mycket viktig för oss så ring om du är intresserad. Priserna är redan mycket lågt satta, så de är inte diskuterbara. Vi söker långvariga hem till dessa underbara hästar.