Till salu inom: ”

familjen ashton säljes

Smekmånaden
F
Östergötlands län

Tidigare annonser till salu

Ashton Kutcher och Brittany Murphy är helt enkelt enastående i denna skandalöst roliga komedi! Sarah (Murphy) är en bekymmerslös rik flicka med en familj som är lika snobbig som de är rika, och de älskar att lägga näsan i blöt. Tom (Kutcher) är en lycksökande festprisse som föredrar en sportbar framför en lyxbil. Hejdlöst roligt blir det när motsatserna dras till varandra och de två nygifta ger sig ut på sin välplanerade smekmånad i Europa - med ett katastrofalt underhållande resultat!
2003. Barntillåten. Längd 1.31. Nyskick. Ashton Kutcher och Brittany Murphy är helt enkelt enastående i denna skandalöst roliga komedi! Sarah (Murphy) är en bekymmersfri rik flicka med en familj som är lika snobbig som de är rika, och de älskar att lägga näsan i blöt! Tom (Kutcher) är en lycksökande festprisse som föredrar en sportbar över en lyxbil. Hejdlöst roligt blir det när motsatserna dras till varandra och de två nygifta ger sig ut på sin välplanerade smekmånad i Europa - med ett katastrofalt underhållande resultat!
Svenska Hjärtan säsong 1-4 (hela serien) 200 kr, Familjen Ashton säsong 1-2, 50 kr, Ärliga blå ögon, 2 disc 4,5 tim 50 kr Samtliga DVD är original.
Krig, dramatik och familjeband i en storartad TV-klassiker från 70-talet. Berättelsen handlar om en arbetarfamilj i Liverpool under åren 1938-1945. Totalt 14 dvd skivor med mer än 43 tim speltid. Nypris 429:-