Till salu inom: ”

förråd stomme säljes

Tidigare annonser till salu

Strandläge vid skärshultasjön med egenbrygga och sjöutsikt. Äganderätt genom köp av föreningsandel. Mycket välbyggt hus med fräsch intredning. Spis och kyl m. gasoldrift. kallvatten i kök, braskamin samt en härlig inglasad altan med men 20m2 stort soldäck. På stugtomten finns även en 10m2 stor gäststuga med 4 bäddar samt en lekstuga. Drygt 20 meter från storstugan finner du ytterliggare en tillhörande stuga uppdelad i två,en toalett inkl. dusch samt ett tillhörande förråd. Byggnadssätt: Grund: Torpagrund. Stomme av trä. Fasad av lockpanel,bjälklag av trä, spröjsade tvåglas. El med 12V solpanel.
Nu är det klappat och klart, jag ska bli sambo och tyvärr röstades min säng till vår flytt ihop ned ... Har ingen bra bild på sängen då själva stommen är demonterad och befinner sig i förrådet. Sängen står idag på ett par schyssta fötter som även de hänger med i priset (Sultan ben ek med bygghöjd på 20cm). Jag säljer rubb och stubb för fantastiska 500:- http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S59849883/#/S99849881 Sultan madrass, modell halvhård ingår samt Bäddmadrass SULTAN TÅRSTA.
Hej! Har beslutat sälja min soffa för att göra plats i förrådet. Soffan är i grått tyg med kraftig trä stomme och är i bra skick. (inte revade dynor eller nämnvärda skador) Den blev dock undanställd innan beslut om att den skulle säljas. Därav bilden! Grund stommen står nu i förrådet och dynorna ligger inomhus. OBS! Ej djurfri Kom gärna och kolla om intresse finns. Pris diskuteras vid snabb affär! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Svartbrun stomme med äggskalsfärgat läder med matchande fotpall. Använd ytterst lite, nästintill nyskick. Någon repa på stommen finns. Inköpt för nästan ett år sedan och har stått i förråd det senaste halvåret. Nypris: 1995+799= 2794kr Finns för avhämtning i Solna/Frösunda Ring endast efter klockan 18:00. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer vår svartbruna Malm sängstomme 180x200 med tillhörande sidobord och med/utan två madrasser 90x200 från Jysk (nypris var över 10 000). http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S69849849/#/S09849847 Stomme är lite repad men det är inget som syns mycket. Madrasser har fläckar på men det går utmärkt att sova på, fast man behöver en ny bädmadrass 180x200. OBS! De två sidobord har vi i förrådet och därför syns dem inte på biler. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.