Till salu inom: ”

fåtölj med schäslong säljes

Tidigare annonser till salu

Jag måste sälja min underbara soffa pga platsbrist. Den är 240x79x55 cm schäslongens hela längd är 160cm Det går jättebra att sova i den om man tar bort kuddarna. Nypris på den här soffan är 6000 kr, men nu säljer jag den för 3500. Jag vill gärna sälja den så fort som möjligt, så först till kvarn. Då jag sällan kan svara i telefon pgs jobb och annat så gäller enbart mail.
Soffa i fint skick säljes på grund av flytt. Den köptes på Bolagret 2010. Den är vardagligt sliten, det vill säga att det syns att den är använd men det är inga skador i själva tyget. Det bästa med soffan är dels schäslongen som gör att två personer kan ligga i soffan samtidigt, dels att soffan är otroligt mjuk. Soffan finns att hämtas på spårvägsgatan (vid södervärn). Den går att dela på mitten varvid den är lätt att transportera. Priset är 1800 kr men kan diskuteras vid snabb affär. Svar via mail!
Hej säljer nu delar utav mitt vardagsrum då vi ska flytta. Schäslong soffa samt fåtölj+ tre sidobord,nackstöd i färgen ljus beige. säljes för 3500 kr. Soffan har även ett nackstöd. Nypris på Living 15000 kr. Säljer även fyra gardiner i färgerna bruna och vita som matchar soffan och kuddarna för 200 kr. Hyllan som syns i bakgrunden säljes för 150 kr. Ni kan alltså få ett nästan komplett vardagsrum för 3850 kr. Ring vid intresse
Relativt stor soffa mörkblå-grått tyg. Schäslongen till vänster är 1,6m lång. Hela soffans längd är 3,3 m lång. Schäslongen till höger är 2,2 m lång. Soffan är inte använd så många månader, men vi känner att den är för stor för oss då vi vill ha lite mindre grupp. Soffan bytes gärna mot en mindre grupp som t.ex. 3 + 2 fotöljer eller dyl. alt säljes soffan för 6000:- Kom gärna och kika på soffan..
Hörnsoffa säljes pga flytt. - Schäslongdelen kan placeras till vänster eller höger om soffan. - Extra förvaringsutrymme under hörndelens sits för bäddtextilier m.m. - Soffa, schäslong och dubbelbädd i ett. - Utdragsdelen är klädd i samma tyg som soffan; dra ut den och du har en rejäl schäslong. Storlek Bredd: 240 cm Djup: 90 cm Höjd: 73 cm Bäddbredd: 140 cm Bäddlängd: 204 cm