Till salu inom: ”

färger på humörringen säljes

Tidigare annonser till salu

Tror dina vänner att du är den som är mest lämpad för att vara värd för Grammisgalan? När rösterna har samlats in vet du svaret. Det är det som är poängen i Bekänn färg. Gissa om du har fått några av rösterna, alla eller ingen - gissar du rätt får du poäng! Bekänn färg är kryddan festen eller kompismiddagen, du kommer att få reda vad dina vänner egentligen tycker om dig! Ålder: Från 15år Antal spelare: 3-6 Speltid: ca 45 min
Det här är ringen som visar ditt humör. Din ring kan skifta i många olika färger. Några av dem är: Svart (allvarlig, mystisk, spänd), röd (förälskad, upprymd, passionerad), grön (blandade känslor, hoppfull), blå (glad, lättsam, optimistisk), vit (återhållsam, filosofisk) och gul (tankspridd, rastlöst). Ringen är av metall med en diameter 1.5 - 1.9 cm. Varje humörring är CE märkt, men inte lämplig för barn under 36 månader. Detta är INTE EN LEKSAK. Vi säljer ringen vår hemsida: www.dinbild.eu Under augusti månad har vi dessutom rabatt alla våra humörringar.
Säljer nya ringar i kartonger. Det är 362 st så kallade humörringar-moodrings, med texterna "Love" & "Best Friend" och symboler; hjärtan, delfiner och stjärnor. Ändrar färg efter ditt humör :-). Och så finns det 138 st ringar i "stål look" i olika designer. Ringarna är i olika storlekar. 500 ringar totalt vilket endast blir 3:-/st, går att sälja för betydligt mer styck! Säljs marknader och i butiker för allt från 10:- till 30:- och mer per styck. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Humörring - byter färg beroende humör (temperatur)
Humörring - byter färg beroende humör (temperatur)