Till salu inom: ”

exempel på personligt brev för ekonomiassistent säljes

Tidigare annonser till salu

Bokförlaget Natur & Kultur grundades 1922 och ger ut böcker för den allmänna bokmarknaden, läromedelsmarknaden och högskolan. Till avdelningen som arbetar med royaltyfrågor söker vi nu en ekonomiassistent. Arbetsuppgifter Den främsta arbetsuppgiften är att tillsammans med två andra medarbetare hantera förlagets royalty men det kommer även att förekomma andra arbetsuppgifter som till exempel reskontraarbete. I arbetet ingår:Underhåll av författarregisterLägga upp nya royaltyavtal i affärssystemetUpprätta och granska royaltyavräkningarBokföra royaltytransaktionerHantering av utländska licenserUtbetalningar av royalty, garantihonorar etc.Avstämningar av balanskontonIntern och extern serviceKundreskontraarbeteAndra vanligt förekommande uppgifter en ekonomiavdelning. Arbetstid Heltid, 37,5 timmar/vecka. Önskade kvalifikationer Vi letar efter dig som är noggrann, effektiv och serviceinriktad. Du har en god förståelse för det ekonomiska flödet och bokföring samt har något års arbetslivserfarenhet inom liknande uppgifter. Vi tror att du har utbildning i ekonomi gymnasie- eller eftergymnasial nivå. Slutligen är du duktig både engelska och svenska. Om tjänsten Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid med tillträde så snart som möjligt. Arbetsplatsen är belägen i centrala Stockholm, Karlavägen. Är du intresserad? I denna rekrytering samarbetar Natur och Kultur med ISS Mayday. Ansök idag, intervjuer sker löpande. För att söka tjänsten klicka knappen nedan eller gå in www.mayday.se. Bifoga ett personligt brev samt CV och beskriv varför just du passar in tjänsten. Vi tar endast emot ansökningar detta sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du några frågor vänligen kontakta Jeanette Hagberg eller Catherine Hässler telefonnummer 08 98 68 68. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
FAS CONVERTING MACHINERY AB, som ingår i Midway Holding AB (publ), är en av världens ledande tillverkare av maskinlinjer för helautomatisk produktion av sopsäckar och andra plastpåsar av miljövänlig polyeten. FAS-gruppen omsätter ca 65 MSEK, med en exportandel ca 95 %. Produktionen finns i Sverige och service- och försäljning i både USA och Sverige, med totalt 22 anställda varav 3 i USA. Maskinerna marknadsförs i praktiskt taget hela världen men med huvudinriktning Europa, Nordamerika och Fjärran Östern. Företagets svenska verksamhet finns i moderna produktions- och kontorslokaler i Hjärup. Ekonomiassistent sökes till FAS Converting Machinery Ansvarområden Vi söker nu en erfaren ekonomiassistent med fokus redovisning till FAS Converting Machinery i Hjärup.Som FAS blivande ekonomiassistent kommer du att få ansvaret för löpande bokföring, fakturering, kund- och leverantörsreskontra samt löner. Du kommer även att vara delaktig i periodiseringar och månadsbokslut. Du kommer att ha kontakter med dina medarbetare kontor och i produktion samt med såväl nationella som internationella kunder och leverantörer. Arbetet utförs främst i Jeeves och Hogia.I rollen som ekonomiassistent är du en viktig kugge i företaget och har ett nära samarbete med ekonomichefen. För rätt person finns möjlighet att sikt ta ansvar för ytterligare uppgifter, som till exempel för- och efterkalkyler på företagets produkter eller att ta egna initiativ för att ta fram andra typer av underlag som underlättar det ekonomiska beslutsfattandet.Din bakgrund Du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet men troligtvis mer. Du har arbetat som ekonomiassistent eller motsvarande under en stor del av ditt arbetsliv och har goda kunskaper inom redovisning. Eventuellt har du en yrkesutbildning eftergymnasial nivå eller motsvarande inom ekonomi, men erfarenheten väger tyngre i urvalsprocessen. Om du har erfarenhet av lönehantering, att utfärda internationella frakthandlingar eller har haft totalansvar för fakturering tidigare ses det som meriterande.Du har goda kunskaper i Officepaketet och vana av något större affärssystem. Erfarenhet av Jeeves är meriterande. Du kan uttrycka dig bra engelska både i tal och skrift.Vi söker dig som är effektiv, prestigelös och trivs med att arbeta med siffror. Du har en hög arbetsmoral och känner en lojalitet till din arbetsplats. Du har en förmåga att se vad som behöver göras och kan ta egna initiativ samtidigt som du är noggrann i ditt arbete.Så här söker du tjänsten Det här uppdraget hanteras av Academic Search. Har du frågor beträffande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Marcus Enochsson, Academic Search, 040-615 16 34. Urvalsarbetet sker löpande och vi vill gärna ha din ansökan snarast möjligt dock senast den 20 februari. Du ansöker till tjänsten genom att klicka länken nedan, där du bifogar personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!Malmö | Bemanning
Vill du arbeta som ekonomiassistent inom ett internationellt bolag? Vi kan nu erbjuda dig en spännande tjänst inom fordonsindustrin i Göteborg. Vår kund söker nu en ekonomiassistent som kommer att arbeta med löpande bokföring och assistera ekonomiavdelningen med diverse uppgifter. Hur ser din arbetsdag ut? Under en arbetsdag kommer du att arbeta med löpande bokföring och bokslutsarbete, skapa fakturor och diverse avstämningar av konton och lagersaldon. Du kommer också få möjligheter att arbeta med enklare system administration, till exempel administrera användare och behörigheter. Andra typiska arbetsuppgifter är att skicka ut brev till leverantörer vid leveransavvikelser, sorteringsjobb och felsökning i systemlistor. Vem trivs här? För att axla rollen som ekonomiassistent så ser vi att du har en ekonomisk utbildning och har ett intresse av att lära dig mer av det praktiska ekonomiska arbetet. För att du ska trivas tror vi att du är prestigelös och har tidigare erfarenhet av ekonomiskt arbete samt att du har ett stort eget driv och trivs med att ta eget ansvar. Enklare systemadministration förekommer så en god datorvana är önskvärt. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att använda engelska i arbetat då det är kunden koncernspråk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vår kund vill att du skall kunna börja arbeta i slutet av augusti. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet startar omgående med löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig vår hemsida www.adecco.seoch via 'sök tjänsten här!'-knappen nedan. Vid frågor angående registrering hemsidan kontakta Kandidatsupport tel: 08-598 980 10.