Till salu inom: ”

eurasier omplacering säljes

Tidigare annonser till salu

Jag måste tyvärr omplacera min hund, Mikas pga. ändrade familjeförhållanden. Han är en Eurasier, kastrerad hanhund som snart fyller 5 år. Han är väldigt lugn och snäll. Just nu bor han med en annan tik och två katter, vilket funkar bra. Mikas nöjer sig med korta promenader men kan också gå långa, om man vill det. Att ta det lugnt hemma eller att vara ute i skogen en hel dag är inga problem. Han är försiktig när det kommer andra hundar och människor som han inte känner. Han trivs bäst i en lugn miljö. Hör gärna av er om ni är intresserade via mail och berätta lite om er och vad ni kan erbjuda honom för liv, så hör jag av mig till er. OBS. Endast för seriösa köpare.
Omplacering Uppsala Eurasier/samojed 4 år Hanhund 2000:- De är med sorg i hjärtat vi måste omplacera våran ena hane Bamse 4 år pga att våra hanhundar inte längre går ihop efter 4 år tillsammans. Han är en Eurasier/samojed, pigg och glad hund som gärna är med överallt. Han bör helst vara ensam eller med en tik. Chippad, försäkrad och reggad hos jordbruksverket. Vaccinerad fram till 2 år. Ett lugnt och tryggt hem med nycket sällskap. Skicka gärna ett mail eller sms och berätta lite om er.
Mike 2 årig Malinois hane till salu. Min kille letar nytt hem. Han är väldigt social, miljötrygg och har en fin av knapp hemma. Älskar att vara nära. Är tränad i Specialsök på sprängmedel och har en ligg markering. Påbörjad i tjänsteskydd med fint fullt bett. (Inte för tjänst nu, ej L-testad) Skottfast Söker nytt hem för Mike då min eurasier hane inte gillar han :) Inte reggistrerad i i SKK. Har föräldrars stamtavlor och uppfödaren bor nu i Sverige. Mkt bytes och kamp Inte till småbarn familj. Skulle bli en underbar träningskompis för dig som gillar att träna allt möjligt. ex nosework, specialsök, skydd, sök, . Finns i Norrtälje / Stockholm.
Dixor är en underbar familjehund som behöver komma till ett nytt hem. Han är 2 år och kastrerad , chippad och han har alla vaccinationer. Han är född och uppvuxen i hemmiljö tillsammans med sina föräldrar och en brorsa. Han är van vid barn och andra djur. Han har gått lydnads och agility kurser och är väldigt duktig. Dixor drar hundskrinda och springer intill mattes cykel på sommaren och drar hundpulka på vintern. Han har varit utställd och fick pris som 5:e vackraste hanhunden i juniorklassen och med mycket fina omdömen. Detta är en positiv och glad familjehund som älskar att vara utomhus och leka eller köra lite dressyr. Dixor är en uthållig och stark kille samtidigt som han är lätt och smidig. Han lyder bra och gosar gärna. Han är van att bli kammad, kloklippt och ompysslad av oss i familjen. Han är med på det mesta men behöver komma till en ägare med fast hand. Dvs; han behöver ha någon som är van vid hundar och kan vara vänlig men bestämd. Vi ser helst att han kommer till någon eller en familj där han får vara ensamhund. I dags läget går inte mamma & Dixor ihop, han vill inte inta sin plats i flocken. Dixor har 50% Eurasier, 25% Keeshound, 12,5% Collie och 12,5% Schäfer i sig. Pappan är renrasig Eurasier och mamman är av de andra tre raserna. En stamtavla finns framtagen av ägaren själv. Där hans fina gener framkommer. Gå gärna in på skk;s sida för rasstandard och läs om Eurasiern (det han har mest av i sig) både utseendet och uppförandet. Skriv ett mail och berätta vad du / ni kan erbjuda Dixor för hem. Berätta om er själva och ev tidigare erfarenheter av hundar. Fråga gärna om det är något ni undrar. Allt om honom finns inte plats för i denna annons.För oss är det av största vikt att han kommer till rätt ägare och att vi kan hålla kontakt ett tag efter omplaceringen.
Hejsan Jag letar i första hand ett veckohem måndag till fredag till våran underbara eurasier tik. Hon är mycket snäll kärleksfull och vill vara med överallt! Men hon kan inte lämnas ensam för då får hon panik. Hon är också rädd för folksamlingar som utställningar gå på stan osv. Går utmärkt med mycket folk på hemmaplan och i vissa andra miljöer. Vi letar någon som kan ge henne ultimata förhållanden då vi båda jobbar så tvingas hon vara ensam. Hon vill ha dagliga promenader mycket utevistelse, men kräver inget speciellt för att vara lugn och snäll. Är man hemma med henne är hon alltid harmonisk. Hon är också en utmärkt vakthund varnar direkt när någon kommer in på gården och har väckt oss på natten när vi haft rånbesök! Så jag kan inte understryka tydligare att denna tjej betyder allt för oss och skall ha kärlek omvårdnad och umgänge. Du som är pensionär och bor med bra tomt eller ute i skogen kommer att förfördelas! Men tänk till innan då hon inte är en passande hund för dig som har mycket som händer hon älskar att åka bil och sitter gärna där när du handlar, men sommartid får hon absolut inte tas med i bilen! Hon är friröntgad och är atletisk till tusen! Hon tappar lätt i vikt så bör fodras olika i perioder med bra foder. (Fri tillgång torrfoder). Berätta om dig själv och din plan/situation och vad du kan erbjuda tjejen så återkommer jag om det låter intressant! Räds dock inte av kraven för denna dam älskar med hela sitt hjärta när hon lärt känna dig och är verkligen världens bästa hund ? Fyra år är hon förresten.