Till salu inom: ”

erotisk massage helsingborg säljes

Tidigare annonser till salu

Kallager med hög takhöjd och goda inlastningsmöjligheter. Större eller mindre kontor kan hyras till om så önskas. OMGIVNING Här får du ett riktigt bra läge om du söker ett kombinerat kontor och lager. Närhet till Campusområdet och Söder. KOMMUNIKATIONER Ligger i anslutning till södra infarten till Helsingborg. Närhet till allmäna kommunikationer. PARKERING 10 parkeringsplatser, ingår i månadsavgiften/hyran. SERVICE Närhet till servicefunktioner såsom restauranger och affärer. TILLTRÄDE Enligt överenskommelse Byggnadsår: 1989
Finnes: Stor, ljus 2a på 62 kvm på Högaborg i Helsingborg, nära till affär och kommunikationer, tio minuters promenad till city. Lägenheten är på tredje våningen, genomgående och med fransk balkong, badkar, stort vardagsrum och kök. Inte rökt eller funnits några djur i. Läg. är ljus med vita/beige väggar i alla rum. Tvättstuga, förråd och cykelförråd finns i källaren. Helsingborgshem är fastighetsägare. Fler bilder kan skickas vid intresse. Sökes: 1a-2a i Malmö, gärna centralt, maxhyra ca 4000 kr/mån.
Fin 3:a på Viskgatan i Högaborg uthyres. Lägenheten som är 76 kvm är ljus och trevlig, med fönster åt två håll. Kök med matplats för fyra personer. Alla rum renoverades i våras, vita väggar och ekparkett. Helkaklat badrum som renoverades för ca 5 år sedan. Balkong åt söder med fin gård utanför. Lägenheten ligger en trappa upp. Möbler och köksutrustning ingår. I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV. Ett gediget hus byggt i med fina material i ett trivsamt område, med gångavstånd till hamnen och järnvägsstationen. Lägenheten hyrs ut i minst ett år. Maila mig om du är intresserad. Berätta lite om dig själv och vad du söker. Jag bor själv inte i Helsingborg men kommer prel. att visa lägenheten mellan söndag den 11 och tisdag den 14 sept.
Unna dig en skön mjuk sensuell massage. Att få hänge sig åt sin egen njutning samtidigt som man blir masserad med mjuka lena händer över hela kroppen är något som alla borde uppleva då och då. Tända ljus, skön musik, värme och avslappning. Jag använder en neutral behaglig olja och ger dig en skön och avslappnande massage som successivt övergår i allt mer sensuell och lustfylld beröring. Massagen upplevs som avslappnande, energigivande, sensuell och erotisk. Det är en sinnlig smekning som gör dig avslappnad och tillfredsställd. Självklart anpassar jag massagen efter vad du önskar. Du berättar och visar hur du tycker det är skönt att bli masserad. Fokus är på din njutning. En vanlig massage tar 1-2 timmar. Du bestämmer själv hur mycket kläder du vill ha på dig. Jag är klädd i linnebyxor och har skjorta eller linne. Vem är jag då? En man i 30-årsåldern. Normalbyggd och korthårig. Har alltid fått höra att jag är bra på att massera. Gått en mindre utbildning och tar nu det ett steg vidare. En timmes massage kostar 800 kr. Jag föredrar att göra hembesök men i undantagsfall kan massagen ske hos mig. Jag finns i Helsingborg och kan resa några mil. Körersättning tillkommer för längre resor. Jag utför massagen vanligtvis vardagar på kvällstid och helger. Bokning Jag nås via mejl. Skicka ett mejl med uppgifter om namn, adress och när ni vill boka tid.
Bok Erotisk massage