Till salu inom: ”

erotisk konst säljes

Tidigare annonser till salu

Pan. 2003. 221 s. Pocket. Gott skick. Catherine M:s sexuella liv är en överraskande rättfram och öppenhjärtlig - för att inte säga exhibitionistisk - redogörelse för författarinnans sexuella utsvävningar som aktiv deltagare i gruppsexövningar av varierande slag, och den är skriven på ett lika rättframt språk. Hon förskönar inte, och hon varken pläderar för eller urskuldar detta liv. Catherine M:s sexuella liv är ett av de djärvaste bidragen till den erotiska franska litteraturen. Catherine Millet är redaktionschef för tidskriften Art Press. Hon har publicerat essäer om samtida konst och varit kommisarie för de franska utställningarna vid konstbiennalerna i Sáo Paulo och Venedig.. L23
Norstedts. 2002. 221 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Catherine M:s sexuella liv är en överraskande rättfram och öppenhjärtlig - för att inte säga exhibitionistisk - redogörelse för författarinnans sexuella utsvävningar som aktiv deltagare i gruppsexövningar av varierande slag, och den är skriven på ett lika rättframt språk. Hon förskönar inte, och hon varken pläderar för eller urskuldar detta liv. Catherine M:s sexuella liv är ett av de djärvaste bidragen till den erotiska franska litteraturen. Catherine Millet är redaktionschef för tidskriften Art Press. Hon har publicerat essäer om samtida konst och varit kommissarie för de franska utställningarna vid konstbiennalerna i Sáo Paulo och Venedig..
Norstedts. 2:a uppl. 2010. 166 s. Inbunden. 21,5x14cm. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Slöjan är ett erotiskt epos om skrift och drift, om konstens kall och erotikens möjligheter. Innehåll: Den unga flickan Aziaydé är en av kvinnorna i soffaschejken Jafars harem. Hon får gå i lära hos honom och både fysiskt och mentalt för han henne in i erotikens värld. Snart blir hon hans favoritslavinna och han tvingar henne att roa honom, att ständigt överskrida gränser och skaffa sig nya erfarenheter. Och allt hon upplever måste hon återberätta för honom.
Klassikerförlaget Niloé 1992. Inbunden, kartonnage, 160 sidor, 360 gram. Mycket gott skick, namnad. "Ars amatoria", konsten att älska, är ett litteraturhustoriskt verk från 2 e.Kr. bestående av tre böcker. Det är en erotisk lärodikt, en handledning i konsten att älska. I första delen vänder sig Ovidius till männen och undervisar i konsten att hitta och fånga en kvinna. I andra boken berättar han om hur man ska göra för att behålla kvinnan. Den tredje boken vänder sig till kvinnan för att undervisa i hur hon ska få mannen att älska henne. Ovidius var Roms favoritförfattare, fantasirik och psykologiskt klarsynt. Hans rika mytologiska verk har gett impulser åt senare tiders konst, litteratur och mytologisk forskning
Inbunden med omslag. Nyskick. Forum 1990. - Tre unga amerikaner har sökt sig till Nordafrika strax efter andra världskrigets slut. Det är Kit, en bortskämd överklassflicka och hennes livströtte make Port. Den tredje, som fullbordar den erotiska triangeln och hela tiden oroar dem genom sin närvaro, är deras vän Tunner, glad och fräck och livsbejakande. - Både en mångfasetterad kärleks- och äktenskapsskildring och en fängslande roman om den svåra konsten att forma sitt liv, och om det omöjliga i att älska en annan människa och samtidigt själv förbli fri.