Till salu inom: ”

epa a traktor volvo 740 kapad säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Läs gärna hela annonsen!. Lägger ut A-traktorn igen pga oseriös köpare senast. Besiktad och skattad Kapad Volvo 745 87a som rullat ca 36000 mil. *B230E motor som går bra. *M46 låda med ryckspärr. *Båda kofångarna finns. *Dubbdäck är monterade. *Varvtalsregulator med strömbrytare. *C-Lås. *Svart inredning. *Fungerande tankmätare. *Vid smidig affär medföljer huvudenhet och högtalare. Negativt/Att göra: Se över kopplingen som ibland slirar men provkörning kan ske. Vidare behöver traktorn en lack samt lite inredningsjobb för den som vill. Spricka i framrutans nederkant, inget som stör men den finns där. Mer information och svar på frågor får ni snabbast genom telefonkontakt. Säljer den då jag inom ett par veckor har körkort och numera lägger min tid på bilar. Priset går att diskutera en aning vid en snabb,smidig och trevlig affär!. Vardagar mellan 08:00-15:00 svarar jag om det är möjligt pga skola, tala gärna in ett meddelande så ringer jag upp eller återkom senare. Mvh
Efter många år som denna bil stått i garaget och samlat damm så tänkte jag sälja den vidare till någon annan som vill forsätta bygga klart. Kapad Volvo 740 årsmodell - 88. * Bilen är INTE registreringsbesiktigad som A - Traktor, och har INTE dubbla lådor. Men det är ju rätt lätt fixat för den som har tid för det. * Taklucka ( Har inte sett många som har det). * Aluminiumdurk flak * Blå inredning. * Jag har spacklat igen listernadörrarna, det är en hel del spackling kvar på den, för att den ska bli riktigt snygg * Väggen bakom stolarna behövs byggas dit. * All inredning är urplockad samt innertak, men allt medföljer. Priset är det som gäller! Är inte behov av pengarskambud behöver ni inte komma med, då kan den lika gärna stå och samla lite mer damm! =) Bilen finns ca 3 mil norr om Norrtälje, och kan endast visas lördagar och söndagar.
Tjenare! Tänkte sälja a-traktornjag är sugen på något nytt. Det är en kapad volvo 745a som byggdes hösten 2012. Motorn är en frisk b230f. Årsmodell 1990. Det sitter ett 4" utblås på den. Den står på svartlackerade 240 turbo fälgar. Vinterdäck på plåtisar skickas också med. Det finns bra ljud i den som består av, Ett grymt slutsteg 5st 12" basar 2st 5.25or och diskanter. byte mot traktor, a-traktor eller äkta epa kanvara intressant. Snälla fråga farsan eller morsan innan ni ringer, smsar eller mejlar. Är det något ni undrar över så är ni mer än välkomna att smsa, mejla eller ringa. SMSA helst så svarar jag så fort jag kan :)
Hejsan. Ska nu sälja min a-traktor då det är dags för bil. En kapad volvo 745-90 med 940 front. Nylackadförra veckan både fälgar och bil. B230F med enkellåda (m47), spärrad 1,2,R. Varvtalsregulator Går mycket bra i motor och låda. Startar och går i alla väder. Nyligen bytt olja, filter, tändstift. Sommar och vinter däck. Lite info: Ny ljud dämpare längst bak. 17'' fälgarRöda bromsok Ögonlock Vinge Lite sänkt Diffad bakaxelÖppningsbar bakrutaUsa blinkers Hova bakljus Ny byggt flak med durkplåt Svart inredning med vita detaljer ( nylackat ) väldigt fräsht! Turbo grill Vita lister Tonad bakruta Ljud: Stereo med aux och usb ingång. 2 slutsteg 2st 6,9or 2st 10'' basar 2st 5,25or i dörrarna. För mer info ring / smsa, kollar sällan mejl. MVH Anton
Hallå! Har en Kapad Volvo 745 till salu. Det som är gjort på den är att den är kapad. Hytten är ihop svetsad, även grovspackladtaket. Dörrarna är ihop svetsade och även där bak vid lyckterna. Öppningsbar bakruta. Sitter även lite inredning i den, taket är klätt i svart tyg. Svart inredning, alla plastdetaljer följer med. Går fint i motor och växellåda. Det som är kvar att göra inför besiktning är attsvetsa dit dom sista plåtarna runt flaket och sedan häva ner baljan men den följer med. Sedan sätta upp dubbla låder. Sen kan man ju spackla till den å lägga på lite färg så har du en fin epa traktor! Kan även bygga ihop det sista på den om så önskas mot betalning. Men fixar ej dubbla lådor. Kan även frakta traktorn ca 10-15 mil om så önskas! (Mot betalning.) Vi kommer överens på telefon, BVSA. Vid intresse (RING!)