Till salu inom: ”

energetics crosstrainer et 7.1 power magnetic säljes

Tidigare annonser till salu

Crosstrainer Energetics ET 7.1 Power Magnetic säljes. Robust, stadig, superskön crosstrainer med bästa ryktet (googla gärna). Inköpt i september för 5500 kr. Den fungerar perfekt-Priset går inte att pruta på.
Hej! Säljer nu min crosstrainer som är nästan helt ny och i super skick. Den är av märket EnergeticsET 7.1 Power Magnetic
Säljer världens bästa Crosstrainer Energetics ET 7.1 Power Magnetic. En stadig Crosstrainer med robust chassi för bästa träningskomfort. Stor och överskådlig display med ett flertal träningsprogram som gör det lätt att få en allsidig träning. Har funktioner som tid, distans, puls, kaloriförbrukning och återhämtning. En fantastisk maskin för dig som vill träna hemma.
Crosstrainer Energetics ET 7.1 Power Magnetic säljes. Mycket stabil och prisvärd Crosstrainer. Display med bakgrundsljus. Flertalet inlagda träningsprogram och funktioner som tid, distans, puls, kaloriförbrukning. Inbyggd POLAR-mottagare för pulsmätning. Bruksanvisning finns. Nypris 6000, mycket gott skick. Finns i Odensala, Märsta.
Säljer nu min crosstrainer då jag inte har tid att träna. Bifogar länk med tydlig specifikation. http://www.intersport.se/Produkter/Utrustning/Fitness/Ellipticals/ET-71-Power-Magnetic/ Länken visar efterträdaren till min maskin, men de tekniska specifikationerna är detsamma. Nypris 4500:- Kan prutas vid snabb affär Maila eller ring för mer info