Till salu inom: ”

en högfeldts bok 36 akvareller av robert högfeldt säljes

Stoner
F

Tidigare annonser till salu

PAKETPRIS 3 STORA MAFFIGA TAVLOR 2 Fabulösa Grekiska akvareller + En stor pampig David RobertsEn med ram och en utan. Dessa 2 målade på pannå underbara verk har en gång i tiden hängt på grekiska Vasilis Taverna, i centrala Stockholm. Men har sedan 20 år hängt i vårt hem på Östermalm. Precisionsverk som förgyller ditt hem och väggar och för tankarna till varmare nejder. Förhöjer klassen i hemmet på ett mycket smakfullt sätt. Pga. ändrade förhållanden så försäljer vi dessa 2 praktexemplar tillsammans. Bägge motiven saknar signatur. Motivens mått är: Med ram: 97x77 Utan ram: 94x73 1 st. David Roberts "The Main Porch Of Philae Temple" Fabulöst tryck i stor ram ger ett oerhört exklusivt och nästintill majestätiskt intryck! Detta pampiga motiv om hela 1x72 försäljes nu på detta vis. Köpt för 2500:- (25 år sedan) SAMTLIGA 3 MOTIV TILLSAMMANS 1500:-
Semic 2004. 177 s. Inbunden i dekorerat pappband och i absolut nyskick. Överdådigt rikt, vackert, instruktivt och pedagogiskt illustrerad i färg. Vikt 626 g. Format 21,5 x 20 cm. Porto 50:- (rabatterat, istf 56:-). Nu är den här - boken som innehåller det bästa och viktigaste ur konstnären och författaren Maria Ginzburgs tidigare fem böcker om akvarellmåleri. Dessutom är den kompletterad med nya teman och bilder - bland annat om hur man målar modell. Den omfattar allt du vill måla: landskap, porträtt, stilleben och stadsmotiv. Teoretiska kunskaper och praktiska tips växlas med övningar som målas steg för steg. Färglära, komposition, perspektiv, goda råd om penslar och akvarellpapper - en komplett bok om att måla i akvarell. EN NY BOK I PRESENTSKICK!
Raben & Sjögren. 1986. Inbunden. Nära nyskick. Bortsuddat namn, blyerts. Inlagan i perfekt skick. Känner du Mimmi? Hon älskar att skriva dagbok. Den här jättetjocka boken innehåller tre av hennes dagböcker: En ettas dagbok, Roberta Karlsson och kungen och Vi smyger på Enok. Mimmi är sju år och har just börjat ettan. I sin dagbok skriver hon om allt viktigt som händer. Om gullfröken, den arga skolvaktmästaren som säkert kammar sig med kniv, och om Roberta Karlsson som säger att hon är släkt med kungen. Hon är nämligen släkt med honom och han gillar att spotta från hennes balkong ... Nu har Roberta bestämt att hon och Mimmi ska smyga på skohandlaren Enok. Han äter gubbsmörgåsar och stänger skoaffären mitt på dagen ibland och försvinner upp i skogen med en ryggsäck. Och han vet inte vad en idol är för något! Med andra ord: han är MYSTISK! .
P.A Norstedt & Söners Förlag. Fjärde uppl. (1939). text 21 s. Inbunden. Förlagets klotband, något skadad rygg. 23x32cm. 1000 gram. Hyfsat skick. Med illustrerat företal av professor Henrik Cornell. 36 färgplanscher i mycket gott skick.
Norstedts. förlagets linneband. 900 gram. Hyfsat skick. bilder av den kände illustratören, fläckigt omslag, tillskrift.