Till salu inom: ”

elsa beskow månadsbild maj affisch poster säljes

Tidigare annonser till salu

Elsa (brun,svart,vit melerad) och hennes syster Isadora (svartvit) söker nu efter ett nytt kärleksfullt hem när de är över 12 veckor gamla (22 maj). De är rumsrena och är uppfödda som ute och innekatter så de ser helst att de få ha ett både ute och ett inomhusliv. En förhoppning är också att dessa två systrar får bo tillsammans då de är som oskiljaktiga. MEN DET ÄR INGET TVÅNG. Mamman är av rasen skogskatt. Hör av er på telefon för intresse! Endast seriösa, tack!
Alfabeta | Utg. 2013 | Förlagsband. | 128 s. | 9789150115017 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska | Ämnesord: Mellanåldersböcker | ------ Mer info: Hon har precis flyttat till stan och saknar kompisar. Han är skolans värsting och gör vad han vill. Ingen av dem trivs i skolan. Från varsitt håll möts de en dag på en parkbänk ovanför köpcentret. Det här är historien om Elsa och Eddie och om Elsas stulna mobiltelefon som plötsligt hamnar hos Eddie, och de problem som det innebär. Eddie 12. Och hon som heter Elsa/Elsa 12. Och han som heter Eddie är två berättelser i en eller en bok med två framsidor, där läsaren själv får välja vilket perspektiv av berättelsen den vill läsa först, Eddies eller Elsas. Det är en spännande förortsskildring och en lättläst förvecklingshistoria. Thomas Halling har tidigare skrivit både kapitelböcker och bilderbokstexter, bl.a. Ihop-serien, Agnes-serien och nu senast Trio i trubbel som består av sex spännande böcker om syskonen Oskar, Maja och Linus. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. OBSERVERA: DENNA BOK KOMMER VI INTE ATT KUNNA SKICKA FÖRRÄN EFTER SJUNDE JANUARI.
Bonniers Juniorförlag AB. 1987. Inbunden. Nyskick. Sagorna i boken: Alltings grundorsak; Anna-Stina och Ljugare-Pelle; Aspen; Bonden och kråkan; Det var en gång en mosse eller Den avbrutna sagan; Doktor Klokamundus uppfinning; Där gick två gubbar i snöfall; En vårvisa; Flickan med det blommande håret; Fläderköping; Fågelskrämman; Gossen som inte ville gå i skolan; Grytan i skogen; Herr Klumpedump från Klumpedonien; Herr Tomat; Häxan avundsjuka; Jag gick mig ner till sjöstrand; Klampe-Petters fårskinnsfäll; Kloka Kajsas kvast eller Sagan om de olydiga barnen; Kungen som bytte bort minnet; Lilla moster Lappabyx; Minsta prinsessans äppelträd; Riddar Göran; Riddaren Finn Komfusenfej; Rutbacka och Randåkra; Slottet Dingelidång; Slottet i skogen; Stor-Snokas päls; Stortrollet och lilltrollet; Tripp, Trapp, Trull och jätten Dum-Dum; Var är mina fem små grå ullgarnsnystan?; Vindskackeby.
Hos www.prylhyllan.se hittar du dessa klassiska skolplanscher illustrerade av Elsa Beskow. Går med fördel att rama in eller enkelt fästa i klädnypor på väggen och byta ut bilden för varje månad. Bilderna är ca 30x21cm. Perfekt som födelse- eller dopgåva. Säljes som helt set eller som enstaka plansch. För mer information eller beställning besök gärna nätbutiken. Välkommen! Prylhyllan nordic / www.prylhyllan.se