Till salu inom: ”

elfenben tangenter säljes

TANGENT
F

Tidigare annonser till salu

Liten lätt möblerbar flygel endast 135 cm djup. Den är vackert mörkbrun. Två tangenter har sprickor i elfenbenet annars helt ok. Fin klang och lätt anslag. Tillverkningsnummer 1658. Den har vait i familjens ägo sedan 1920 talet. Den är ostämd. Flygeln har flyttats 3 ggr sedan 1920 talet. Säljes pga flytt. Köparen står för flytt av flygeln själv. Kom och titta och provspela jag är inte musiker och kan därmed inte förmedla vad ni kan uppleva.
Toppmodell av digitalpiano i perfekt nyskick, svart blankpolerat, med vita tangenter i riktigt trä och belag av syntetisk elfenben, högkvalitativa ljud med 5-nivåers AWM Dynamic Stereo Sampling och Tri-Amp förstärkarsystem. Anslut direkt till Internet och finn din favoritmusik. För full information om detta högklassiga instrument hänvisar jag till (markera, kopiera och klistra in i adressraden): http://se.yamaha.com/sv/products/musical-instruments/keyboards/digitalpianos/clp_series/clp-380pe/?mode=model Nypris för 1 år sedan för ~44 000:-
Äldre flygel säljes till vrakpris. Märke Maass Altona. Vackert ljud i detta intstrument, även om en stämning är på sin plats+ allmän översyn. Har bara användts till "husbehov" Elfenben har lossnat på ett antal tangenter, dessa följer med vid köpet och kan limmas på igen. Flygeln stod illa till hos tidligare ägare, fick då lacken att fara illa på vä sida. Men annars ser den ok ut, bruksskick, en vacker möbel och underbart ljud. Bredd 146cm, djup 150cm och höjd 98cm. Passa på att fynda. 0762059563, 0703608719
Svenskt piano, tillverkat år 1957, med tangenter av elfenben säljes. Pianot har fyra små hjul som gör att det går att rulla men som alla piano är det väldigt tungt! Under sitsen på pianopallen finns ett förvaringsutrymme som är perfekt för noter. Sitsen är lätt att klä om i annat tyg om man så vill. Lampan som sitter med två små skruvar under locket går lätt att ta bort om man vill men den är väldigt bra att ha när man spelar på kvällen när det är mörkt. OBS! Jag svarar endast på telefonkontakt!
Vacker och dekorativ skolflygel strl S (150x155 cm); Carl Pokorny Schüler Bösendorfer i satinerad valnöt, byggd ca 1890. Alla delar på plats, samtliga tangenter ljuder och de vita har fanér av elfenben. Något trög una corda-pedal men sostenuto-, sustainpedal fungerar felfritt. Wienermekanik som ger ett behagligt anslag och varm klang. Sprickor i stämstock samt klangbotten men stäm- och spelbar och ljuder starkt och vackert. Flygeln ropades in på auktion på Bukowskis i Göteborg 2008 och har sedan dess stämts regelbundet och spelats flitigt på.