Till salu inom: ”

elektronik reparation säljes

Tidigare annonser till salu

Hej. Behöver du hjälp med din dator eller vill du bara kontrollera om din dator har virus? Vi kan fixa allt från virus-skanning till reparationer på stationära datorer. Vi kan även återställa filer som du har tagit bort och vi kan t.o.m återställa filer efter en del formateringar som du har gjort. Du finner mer information om oss på sidan http://www.napalmas.org. Pris är från 100kr och kan gå upp till några tusen beroende på om det behövs byta några hårdvaror. Som sagt... Kolla in http://www.napalmas.org för mer information.Mer information
Till en av våra kunder norr om Stockholm söker vi en Arbetsledare. Företaget utför service och reparationer på skylifts företrädesvis på räddningsfordon.ArbetsuppgifterAnsvara för mekanikerna och utförandet av arbetet på verkstaden, samt för resande mekaniker. Du leder och fördelar arbetet, såväl som är ett bollplank i tekniska frågor.KvalifikationerDu har flerårig erfarenhet som mekaniker, gärna med kunskaper även inom hydraulik och elektronik. Du har också en bakgrund som arbetsledare.Meriterande är PLC-kunskap, engelska och C-körkort.Du är tekniskt intresserad och tycker om att lösa problem, kan arbeta självständigt och trivs med att leda och fördela arbetet.Anställningsvillkor:TillsvidareanställningTillträdesdag:Omgående.Mer information/kontaktperson:Nettan Blom, 072-254 16 02Håkan Ågren, 072-254 16 09Sista ansökningsdag: 2011-01-31Skicka in din ansökan omgående. Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Till en av våra kunder norr om Stockholm söker vi mekaniker. Företaget utför service och reparationer på skylifts företrädesvis på räddningsfordon.ArbetsuppgifterUtföra service och reparationer på skylifts.KvalifikationerDu har flera års erfarenhet som mekaniker, gärna med kunskaper även inom hydraulik och elektronik. Inga allergier, specifikt hydraulolja.Meriterande är PLC-kunskap, C-körkort och truckkort.Du är tekniskt intresserad, tycker om att identifiera problem och hitta kreativa lösningar, kan arbeta självständigt och samarbetar bra med andra. Du är social och kommunikativ.Anställningsvillkor:TillsvidareanställningTillträdesdag:Omgående.Mer information/kontaktperson:Nettan Blom, 072-254 16 02Håkan Ågren, 072-254 16 09Sista ansökningsdag: 2011-01-31Skicka in din ansökan omgående. Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi söker en Bilmekaniker till en av våra kunder i Malmöregionen. Ditt arbete kommer innebära service, reparationer, felsökning och elektronik. Du har förstås ett brinnande intresse för fordon och mekanik och söker ett företag som precis som du vill växa och utvecklas.   Kvalifikationer: Vi söker Dig som har fordonsmekanisk utbildning och har skaffat dig något års erfarenhet som mekaniker. Utöver ditt tekniska kunnande är du en glad och positiv person. Du gillar att jobba självständigt och är mycket ansvarstagande. Tjänsten kan stundtals kräva ett högt tempo. Du har B-körkort.   Ansöker gör du via följande länk: http://portal.autorekrytering.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=88 Märk din ansökan "Bilmekaniker". Välkommen med din ansökan!
   Dina arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta som kundansvarig med order och reparationer/utbyte. Dina arbetsuppgifter omfattar att registrera ordrar, utfärda beställningserkännande, fakturera, behandla reklamationer och annan kundservice. Din Bakgrund  Vi söker dig som har gymnasialutbildning och ca 2 års erfarenhet av administrativt arbete med inriktning orderhandering. Vi ser gärna att du har arbetat inom industri med inriktning elektronik för att ha förståelse för kundens produkter. För tjänsten är det viktigt att ha god förståelse för både svenska och engelska i tal och skrift. Även tyska och franska samt kunskap i SAP/R3 är meriterande. Kunskaper i Office paketet är ett krav.