Till salu inom: ”

eda skroten säljes

Tidigare annonser till salu

Mitsubishi Galant GDI bensin. säljas som reservdelsbil eller fixa själv. motor och låda fungerar men koplingen är skrot. Bilen är koplät Rost fins. 2500 vsa..... Avsteld och inte skattad. Extrauppgifter Märke: Mitsubishi Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Galant Hästkrafter: 149 Hk I trafik: 2000-05-30 Motorstorlek: 2351 cc Biltyp: Kombi CO2-utsläpp: 195 g/km Färg: Vit
Harley Davidson v-rod säljes i mycket bra skick. Endast 390mil i dagsläget och Nybesiktigad 21/6 utan anmärkning. Service bok stämplad vid 160mil nästa service 800mil.Anledning till dom låga milen är att den varit avställd en tid! Hojen är orginal och rustad med Larm SVENSKSÅLD!!! denna modell har den breda bak ändan 240/40/18 Den bör ses och upplevas Säkert nått ja glömt så ring för mer info: Nås dygnet runt, mail besvaras i mån av tid 073-8156275 MVH Christian Byte med fyrhjuling kan va av intresse Can-Am , Yamaha , Honda eller polaris. (EJ KINA SKROT)
ska sälja min bmw pga dieselköp.går bra,sitter 16 tum alu sommar på,vinter på 15 tum plåt.går billigt oc fint i motor och låda.det är en bmw 4a så lite ventiler hör man.finnes väl lite ytrost på vissa ställen,men inte mycket,är ju ingen ny bil.sitter 2 zoners ac i den,men kyler inte,har ej kollat vad som är fel.har även en hel del delar som kan följa med för några xtra kronor.fel på bilen som jag vet om är högre stötdämpare bak är slut och huvlåsen är trasiga.får dom delarna på skroten 500.bilen är skattad tills november och bes tills 2011-10-31.inga byten då jag har köpt ny bil.priset är 9000.flera bilder kan mejlas vid seriöst intresse.nej det är inte drag på den.mvh
Hejsan! Tänkte försöka bli kvitt min bil som är en GMC Jimmy/Chevrolet Blazer från 1973. Skattebefriad & Bes till slutet av april 2012 Går fint i motor (305) & låda (350) Kåpa medföljer 33" däck på nya fälgar Den är tyvärr bara regad för 2, vilket är jävligt värdelös, men soffan sitter i och en reg.besiktning bör väl inte va allt för krångligt! Efter en halkig åktur i vintras blev dörren och tröskeln skrot, men ny dörr sitter på. Den är dock hastigt sprayburksmålad inför studenten, så lack behövs och färgkod finns! Bud eller Byte!
En st röd seat säljes. Avställd i ca 2år men har stått under tak. Fräsch motor då den endast har gått 5-6000 mil. startar lätt och är pigg och bränslesnål. Kasst batteri, något rost samt något fuktskadad inuti men går nog att fixa. Mok värmar, drag, rails, 3 extraljus. Kom med bud. Om ingen köper den hamnar den på skroten!!! Så om någon behöver en motor eller så....... så köp den, för jag behöver platsen. :-)