Till salu inom: ”

eastone stålsträngad gitarr säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min så gott som oanvända stålsträngadeEastone TD101 som inköptes med ambitionen av att jag skulle lära mig spela gitarr. Inköpspriset vill jag minnas låg på 1200:- Strängtyp: Stål Träslag (bakstycke):Agathis Träslag (greppbräda): Rosenträ/Jakaranda Säljer den nu för 500:- Obs! Saknar en sträng då denna gick sönder i samband med att jag skulle stränga om för några månader sedan...
Säljer nu min gitarr av märket Eastone då den mest är en väggprydnad och jag vill helst att någon ska spela på den. Modellen har inbyggd mikrofon och är en så kallad jumbo, vilket innebär att den har lite större kropp än normalt. Gitarren har en fin klang och är, enligt mig, inte så jobbig att spela på. Gitarren säljes i befintligt skick (läs ostämd) för 2000kr. Billigare vid snabb affär. Inga byten. Skickas ej.
Säljer nu mina två gitarrer pga bristande intresse/tid. 1 akustisk stålsträngad gitarr av märket Eastone, går att plugga in till förstärkare. Endast något väldigt liten skråma. 1 elektrisk gitarr av märket Behringer, förstärkare och sladd ingår. Någon mindre skråma annars vid gott skick. Båda gitarrerna passar perfekt till nybörjare eller den som vill ha en schysst gitarr till. 900 för Behringer Elgitarr 1100 för Eastone Eller bud kan kapa en hundralapp vid snabb affär. Hör av dig i pm, finns centralt i Växjö!
Säljer min akustiska gitarr pga brist på intresse då den bara står och samlar damm. Jag har haft den i några år men den är knappt använd så den är i väldigt bra skick! Den är av märket Eastone och halsen har 20 band. Perfekt julklapp! Ser helst att köparen hämtar upp den själv då det skulle bli väldigt dyrt och otympligt att skicka den med posten.
Akustisk gitarr av märket Eastone i fint skick 1400 kr (stålsträngar) Peter 0700430236 (Comviq)