Till salu inom: ”

dosett säljes

Tidigare annonser till salu

Gåva, nyskick, använd ett fåtal gånger. Du kan brygga kaffe, kaffe latte, kaffe machiato samt cappucino. Kaffe kan bryggas 2 koppar samtidigt. Vattentank på 1,2 liter. Kvitto finns med garanti. "Perfekt för kaffe med mjölk av olika slag som Cappuccino och Latte Macchiato. Och med hållaren för dosetten Chocobreak, som ingår, kan du också få en härlig varm choklad. Eftersom den är så enkel att använda tar det bara någon minut för HD7850/63 att trolla fram en eller två koppar med kaffe och perfekt skummad mjölk. Det praktiska koppstället går att anpassa efter alla typer av koppar och du väljer enkelt hur mycket kaffe eller annan dryck som du vill ha. Kaffemaskinen Senseo HD7850/63 från Philips är perfekt när du vill ha en välsmakande paus."
Vi söker dig sjuksköterska med minst två års erfarenhet som är intresserad av behandling och utredning av ungdomar mellan 13-21 år Arbetsuppgifter Hälsosamtal samt utbilda behandlingsassistenter i medicindelegering. Dosettdelning samt läkarutlåtanden för utredningar och LVU-yttranden Utbildar personalen i medicindelegering Besöker enheten 1h/v och ser över dosetter, medicinlistor samt tar eventuella frågor från våra klienter Vem är du? Som person är du initiativrik, flexibel och lyhörd. Har en god social kompetens.Du tycker om att ge råd och är pedagogisk till din läggning. Du har en positiv inställning till ditt yrke och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Företagsbeskrivning Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn väl utbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se
Här är den bästa medicindosetten som finns. Vi har haft jättestor nytta av den under demenssjukdom. Det underlättade både för den sjuke och den anhörige. Den larmar vid inställd tid och man vänder på den och tar ut medicinen för att larma av. Det är själva apparaten +3st dosetter, 2st med 29 fack och en med 28. De med 29 fack har lock för att kunna fyllas i förväg. Diverse dygnsringar medföljer också. Fler finns att köpa på www.pharmacell.se där ni kan läsa mer om denna produkt. Ny pris 1573:- inkl tillbehören. Batterier ingår ej.
Vi söker undersköterskor som villarbeta inom hemsjukvården. Vi söker både sommarvikarier och fast personal. Som undersköterska kommer du tillsammans med sjuksköterska ansvara för den basala hemsjukvården med arbetsuppgifter bland annat som medicingivning med apados och dosett, inhalationer, ögondroppar, sårvård mm. Arbetet innebär mycket direkt- och telefonkontakt med patienter, anhöriga och medarbetare samt även dokumentation i patientjournal vilket ställer krav på mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du är utbildad undersköterska med minst två års arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvård. B-körkort är ett krav.
Bestway pool med stålram, diameter 3 meter (nypris 995:-) Pool & Spa Sandfilterpump Avsedd för pool och spa upp till 12.000 L. En sandfilterpump kan ersätta den vanliga pool- eller spapumpen. Sandfilterpumpen är en effektiv 6-vägs pump. Filter diameter: 330 mm Sandkorn: Silikatsand sand 0.7-1.25 mm Max drifttryck: 2.4 bar (35 PSI) (Nypris 899:-) Poolstege (nypris 300:-) Inkl. temp, dosett, ph, snabbklor, långtidsklor, hindraalger. Säljes i befintligt skick. Prutat och klart!