Till salu inom: ”

doppler caremaxx doptone säljes

Doppler
F

Tidigare annonser till salu

Caremaxx Doppler -lyssna på barnets hjärtljud fr v 13 "Ultraljud hemma är med Caremaxx Happy Tone möjligt. Apparaten kallas för en doppler (doptone) och är liten och kompakt. En doppler ger ifrån sig ofarliga ljudvågor som detekterar ändringen i det ofödda barnets blodomlopp. ändringen konverteras sedan till ljud som hörs ur apparaten." (ny pris 695:-) 400:- TRI COTTI, svart bärsjal storlek L -som ny jätte bra och enkel sjal i svart består av två cylinderformade band av ekologisk bomull. För barn från 3-15 kg. lätt att justera så att man kan bära nyfödd såväl som sittande bebis. kartong och kvitto finns (inköpt 2011 i mars). nypris 699 på big baby. 400:- nypris
Resesäng, i märket 2Me, tror jag. (Ord pris: 599 kr) Pris: 400 kr Info: I fint skick och använd en gång, men vår bebis ville inte sova i den. Till den ingår en förvaringsväska. Caremaxx Doptone med hörlurar (Ord pris: 399 kr) Pris: 250 kr Info: En doppler från Elgiganten som gör att man kan lyssna på fosterrörelser. Använd en gång. Babysim Chereksringar (Ordpris: 299 kr) Pris: 200 kr Info: Använd en gång men dom är faktiskt himla bra. Det som gör Cherekringarna speciella är att hålet sitter i mitten. Det är barnets huvudposition som bestämmer barnets kroppsposition i vattnet. Lutar barnet huvudet framåt hamnar det i magläget. Lutar barnet huvudet bakåt hamnar det i ryggläget. De röd/gula ringarna passar bra till barn som är ca 1 1/2 år till ca 9 år gamla. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Caremaxx Doptone Lyssna till hjärtslag och fosterrörelser från din bebis. Med en doppler kan du under graviditeten lyssna till hjärtslag och fosterrörelser från din bebis! Du kan höra på bebisens förehavanden redan från vecka 12, och dubbla hörlursuttag låter båda föräldrarna lyssna samtidigt. För att det ska fungera så behöver man kontaktgel/ultraljudsgel, en tub ingår men behöver du mer så finns det att köpa på apotek. Volymkontroll. Drivs med 1 st 9 V-batteri. Lev inkl ett par bygelhörlurar och batteri. Nypris 399 kr, säljes för 200 kr, i originalkartong och gott skick.
Doppler, Caremaxx doptone
Caremaxx doppler/doptone, lyssna till ditt ofödda barns hjär