Till salu inom: ”

docka baby emily www bradford se säljes

Tidigare annonser till salu

Denna söta babyflicka Emma är klädd i en ljuslila fleecetröja, mönstrad sjal och blöja med rosa kaniner på. Är du inte nära henne så finner hon gärna tröst genom att suga på tummen. Rubens barn är de mest underbara dockor man kan tänka sig. Deras blick får nästan vem som helst att smälta. Varje docka är handsydd och har sitt alldeles egna unika ansikte med karaktärsdrag. Rubens Baby och andra härliga leksaker finns i Huset på landets webbshop. www.husetpalandet.se Välkommen!
Rubens barn har fått tillökning. Denna lilla babyflicka Molly är klädd i en ljusrosa fleecetröja, mönstrad sjal och blöja med rosa nappar på. Är du inte nära henne så finner hon gärna tröst genom att suga på tummen. Rubens barn är de mest underbara dockor man kan tänka sig. Deras blick får nästan vem som helst att smälta. Varje docka är handsydd och har sitt alldeles egna unika ansikte med karaktärsdrag. Dockans kropp tillverkad av polyester fleece och fylld med polysterfiber. Dockans bakdel är hårdare stoppad vilket gör att dockan sitter stadigt. Håret är tillverkat av polyester. Dockorna bör maskintvättas i 30 grader samt torktumlas. Kläderna bör handtvättas. Rubens Baby Molly finns i Huset på landets webbhop www.husetpalandet.se Välkommen!
En docka som ser nästan ut som en riktig bebis.. Inhandlad 2011 i Juli. Nypris 1300 sek. Kläder, mössa och filt ingår. En gammal dockvagn kan även skickas med :)