Till salu inom: ”

djurgårds ryggsäck dif djurgårdens if säljes

Tidigare annonser till salu

Canon 7d i välbevarat skick. Kameran har hängt med på ett par spelningar och en utlandsresa, och har varit i tryggt förvar i en Lowepro fastpack under tiden när den inte använts. Om du vill kan du få med 2 gamla Canonobjektiv från 70talet, jag använde dessa när jag hade en adapter så att man kunde fästa dessa på en ny kamera som 7d'n. Men adaptern är inte tillgänglig (hos mig) längre. Det finns att köpa på internet. Kameran gick på 14000 nypris och ryggsäcken 600kr. Ring mig eller maila. Att diskutera priset är självklart möjligt. MVH Jonatan
Bild 1. Dagis ryggsäck. En liten och smidig ryggsäck för dom små, praktisk att ha med till dagis. Väskan finns i färgerna rosa, gul, svart, limegrön, ljusblå, marin, röd. Pris för väskan med brodering 199:- Obs frakt tillkommer!! Bild 2. Skolryggsäck. En ryggsäck till dom större, väldigt behändig ryggsäck till skolbarnen. Färgerna är, svart, röd, gul, limegrön, ljusblå, marin Pris för väskan ink, brodering 229:- Obs frakt tillkommer. För mer info ring eller maila. Obs!! På bilden med skolväskor är det en rosa väska, den är tyvärr helt slut och finns inte längre!!
Osprey Mantra 20, Grey storm Innovativ ryggsäck för multisport och uteliv där vätskesystem är extra viktigt. Säljes helt ny och oanvänd . (Present) Nypris 1099 kr. Säljes för 700 kr eller högst bud. Egenskaper:• Följsam och kroppsnära ryggsäck för cykling • Vätskesystem ingår • Inbyggt regnskydd • Känguruficka • Fyra kompressionsremmar som kan förminska väskans volym • Ficka på höftbältet för småsaker Vikt: 980 g Höjd: 49 cm Bredd: 23 cm Djup: 19 cm Volym: 20 l. storlek M/L Det unika med Ospreys vätskeryggor är att vätskesystemet och facket det stoppas i stabiliserar hela systemet och förhindrar att ryggsäckens bäregenskaper försämras allteftersom systemet töms.
Praktisk ryggsäck,dragväska,resebur för mindre hundar tex Chihuahua och katter. Utdragbart handtag, dubbelhjul och praktiska sidofack. Sköna fodrade bärremmar. Den finns i både rött & blått. Titta in på våran sida zoohills.se för flera saker till din hund! Frakt tillkommer(49kr) men vid köp över 700kr bjuder vi på frakten! Faktura avgift 29kr Höjd 51cm. Längd 32cm. Bredd 28cm. Vikt ca 2,3kg. Transportryggsäck upp till 8 kg Brun/Beige Har även andra bra väskor till din hund. Väskan har inga hjul med är mycket bra. Endast 299kr Kolla www.zoohills.se För att se frakt & betalningsvillkor. Det går bra att komma till oss att handla. Ring så berättar vi mer!
Säljer nu min Ergobaby bärsele i färgen camel. Den är sparsamt använd och i mycket bra begagnat skick. Det medföljer även den tillhörande ryggsäcken i samma färg. Nypris 1120 kr för endast selen! Ergon passar från ca tre-fem månader tills barnet är ca tre-fyra år. Du kan bära både på magen, på höften och på ryggen. Vill du bära när barnet är yngre kan du köpa till en särskild infant insert, selen kan då användas från det att barnet är nyfött. Det finns även andra tillbehör som axelväska och ryggsäck. Dessutom finns det bältesförlängare som extra tillbehör, det förlänger midjemåttet på den klassiska Ergoselen från ca 114 cm till ca 137 cm. Viktrekommendationen för en Ergo är max 18 kg, även om selen klarar en betydligt större belastning än så. Den kan skickas och då betalar köparen frakten.