Till salu inom: ”

designtorget säljes

Tidigare annonser till salu

Större parti av glasvaser säljes ut till vrakpris. Vaserna har sålts i butik för 599:-/st (bl a på Designtorget), nu säljer vi ut hela lagret för ca 30:-/st. Orsak, verksamheten ska flyttas och lagret är för stort att flytta med. Vasen "Double" har dubbla glas med genomskinlig cylinder utvändigt och färgat glas inuti. Antal finns som följer (se bilden): Vas1: ca120st, vas3:ca145, vas4: ca80, vas5: ca 280. Totalt 625 vaser för 19 000:- (Vill man endast köpa en av modellerna går det bra men man får ta hela lagret av den varianten i så fall.)
Ska sälja min Svarta iPad 2 32GB Wifi+3G till någon som behöver den mer än jag. Den är i väldigt fint skick. Mycket sparsamt använd. Förutom laddaren som ingick i förpackningen så skickar jag med ett fint rödrutigt fodral från designtorget. Ipad: http://www.apple.com/se/ipad/ Fodral (Rött): http://www.designtorget.se/designtorget/se/webbshop/?cat=trycksaker&ew_0_p_id=d05ac3aa-e63a-4cff-b705-c88f3062504f&comment=G1004883&news=false Kartong och Kvitto finns med. Inköpt från apple.se Föredrar mail eller sms då jag kan ha svårt att svara på jobbet. Nypris: ca 6200kr Mitt pris: 5000kr
Helt nya och oanvända miljövänliga bärkassar fr Envirosax. Perfekt istället för plastpåsar. Polyester i ett antal färger: Kan bära upp till 25kg. Nypris på ex Designtorget 95:-. Här pris per st 50:-Tre st för 120:-. Kassar finns enligt bild. Linne: Vitt m begie tryck eller omvänt. Nypris 150:- nu 60:- Hampa: Grön. Nypris 150:-, nu 60:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer vi en hel del barnsaker som inte används längre: - Ergo-Baby bärsele. Svart bärsele med beige "huva" att knäppa över som solskydd. En fantastisk bärsele som ofta får bäst i test för ömmande ryggar då man bär på höften. Kan även användas på ryggen upp till barnet är drygt 2 år. 800 kr. -Micki läragå-vagn. Klassisk lära-gå-vagn från Micki. Flerfärgad. Använd men i fint skick. 150 kr. -"Bli-föräldrar"-böcker. Dels två pappa-böcker och dels Designtorgets klassiska "fyll-i"-bok med en del för pappan och en del för mamman. 100 kr för alla 3.
Säljer en suverän badstol att ha i badkaret i åldern 6 mån-1 år cirka. Pris 150 kr. Har även en medtagbar barnstol till salu. Den är från Designtorget och passar de flesta café- och matstolar. Går lätt att packa ihop och ligger i ett litet fodral. Se vidare info på designtorget.se. Färgen är svart och den är ren och fräsch. Materialet är vätske- och kladdavvisande. Pris 200 kr. Säljer även en mobil till spjälsäng. Den spelar en melodi när man snurrar upp den. Pris 50 kr. Skicka gärna mail eller sms vid intresse.