Till salu inom: ”

döskalle lampa säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer mitt akvarium, det är ungefär 2 år gammalt nu. Jag har gjort rent akvariumet och alla tillbehör som ni ser på bilden, Jag har kvar mitt grus också som jag har gjort rent ifall ni skulle vilja ha det så får ni det på köpet. Maila, ring eller smsa om du är intresserad! (PS lampan är ganska ny ) Ni får med : Akvarium Pump Värmare Döskalle + pump till den Håv En slang som man rengör akvariumet med En rot som man kan ha i akvariumet grus ( svart )
Hejsan- Säljer nu min fina snok p.ga flytt. Hon är ca 2.5år gammal och äter bajsar och ömsar som hon ska. Hon har en väldigt fin svart/vit randig färg. Det enda är att hon har börjat bli lite stingslig när man ska ta upp henne p.ga att ja inte haft tid att ha henne uppe. Det går att vänja av henne vid det ganska enkelt och då är hon en väldigt mysig och social orm =) Komplett terrarie med lampa temp mätare, en döskalle, vattenskål och gömställe medföljer Ormen finns i tomelilla. Pris: serriösa bud. endast telefon
pimpad med massa lampor ;-) går snålt, tuta och kör till jan, skatt betald. drar ca 04-05 diesel medföljer ca 60Lit Lackad i sidensvart, röda stänklappar och kolfiber huv, (biltema) sitter en döskalle på i fram på huven. sitter nya sommardäck 195/55/15" x4 vinterdäck finns. Något till Lucia crusingen kanske Utan sommardäck på alu,o vinter, och typ tom tank och ingen deisel 5000:- följer med fula 13" på bilen med typ blanka däck.
Säljer ett akvarium på 52L med alla tillbehör. Köptes i somras nytt i butik så allt är fräscht! Säljes pga flytt. Akvarium 52L m. Tillhörande lampa/lock Tillhörande bord Svart/grått grus Pump Vattenvärmare 3st olika plastväxter En döskalle Ett skepp Några snäckor Vattenberedningsmedel(som gör kranvatten bra för fiskarna) Allt detta för endast 1200! Bra pris! Kan sänkas vid snabbare affär. Finns att hämta i Gröndal.
Lampa som hålls av en skelettarm säljes. Fungerar felfritt, inga ytliga skador, inte behövt laga den. Höjd på lampa från stativ: 32cm längd på sladd: ca 1,45 m Maila vid intresse så kan vi diskutera eventuell transport eller frakt. Mvh Micaela