Till salu inom: ”

däcktryckssensor tpms däcktrycksövervakning säljes

Tidigare annonser till salu

Har du en bil med Däcktryckssensorer / TPMS? Vi har den senaste utrustningen för att byta ut, programmera om eller montera in nya sensorer till dom flesta bilarna! Ett kort urval av bilar vi jobbar med: Audi, BMW, Citroën, Chevrolet, Chrysler, Ford, Hyundai, Kia, Lexus, Mercedes Benz, Peugeot, Renault, Volkswagen, Volvo Med fler. Info om TPMS: TPMS-system varnar föraren vid tryckfall med 20% under angivet värde och vid minst 1,5 bar. Enligt lag så måste alla nya bilar som säljs från och med 1/11 2014 vara utrustade med däcktrycksövervakning. Väghållningen och trafiksäkerheten minskar markant med att köra med för lite luft i ett eller flera däck. Med TPMS Slipper du som förare hålla koll på däcktrycket. Sen slits ett däck med fel däcktryck onormalt mycket, vilket blir en onödig och dyr kostnad för dig som bilägare.
TPMS är en ventil i hjulet som aktivt känner av däcktryck. Vi har sensorer till 90% av dagens bilar. Vi levererar dem färdigprogrammerade (om så behövs) Vi använder oss endast av europeisk kvalitet. Pris/st är 695kr Bilar som vanligtvis har däcktrycksventiler är: Audi,BMW,Mercedes;Porsche,Lexus,Range Rover,Mini,Jaguar mm.mm Vi skickar fraktfritt inom Sverige! Om företaget Hej och välkomna till BS INternational AB Vi har som målsättning att vara en av Sveriges billigaste fälg och däckbutiker! Vi har ett stort urval av både premium och budget alternativ. villkor för faktura eller delbetalning: Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB.
TPMS är en ventil i hjulet som aktivt känner av däcktryck. Vi har sensorer till 90% av dagens bilar. Vi levererar dem färdigprogrammerade (om så behövs) Vi använder oss endast av europeisk kvalitet. Pris/st är 575kr Bilar som vanligtvis har däcktrycksventiler är: Audi,BMW,Mercedes;Porsche,Lexus,Range Rover,Mini,Jaguar mm.mm Vi skickar fraktfritt inom Sverige Om företaget Hej och välkomna till BS INternational AB Vi har som målsättning att vara en av Sveriges billigaste fälg och däckbutiker! Vi har ett stort urval av både premium och budget alternativ. villkor för faktura eller delbetalning: Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB.
Pris exklusive moms: 95 992kr Avdragbar moms, AC/Luftkonditionering, Airbag förare + passagerare, Antisladdsystem (ESP), CD - Radio, Centrallås (fjärrstyrt), Däcktrycksövervakning (TPMS), Eco-mätare med trippmätare, Elektronisk startspärr, Elhissar fram, Elinfällbara elspeglar, Färddator, Helt nedfällt baksäte, Isofix fästen i baksäte, Mittarmstöd för föraren, Reservation för eventuell felskrivning, Yttre dörrhandtag i svart Av handlare angivet registreringsnummer: PTC448
Pris exklusive moms: 87 920kr Avdragbar moms, Demobil, Milen är preliminära, Privatleasing från, 1999kr/mån, Finns fler färger, Ord. pris 125.990, Nybilsgaranti 3 år / 10000mil, ABS bromsar, ESP - Antisladdsystem, Däcktrycksövervakning, Airbag förare & passagerare, Sidoairbag, Urkopplingsbar airbag med nyckel, ACC/Klimatanläggning, Bluetooth funktion, Digital klocka, Elhissar fram, Elspeglar, Stolvärme fram, Metallic-lack, Dimljus bak, Varselljus, Elektrisk servostyrning, Mugghållare, Följ-mig-hem belysning, Färddator, Eluppvärmda säten fram, Eluppvärmd bakruta, Takspoiler bak, Regnsensor, 6 krockkuddar, 3-punktsbälten fram, 3-punktsbälten bak (3st), Radio/CD med 4 högtalare, 12-voltsuttag, Yttre dörrhandtag i karossfärgen, Farthållare med hastighetsbegränsning, Centrallås med fjärrkontroll, Däcktrycksövervakning (TPMS), Delat baksäte-nedfällbart 40/60, Barnsäkring på bakre dörrlås, Årsskatt 448kr, Bränsleförbrukning blandad körning 5.0L/100KM, 80 ACENTA 5M/T TPMS EURO6, Vi reserverar oss för felskrivningar, Vi tar gärna emot din inbytesbil, Välkommen till Hedin Bil Uppsala, Kontakta gärna oss för mer info på nr, 018-56 10 20, Besök oss på www.hedinbil.se/uppsala Av handlare angivet registreringsnummer: ECY636