Till salu inom: ”

cykelvagn mopedvagn säljes

Tidigare annonser till salu

Denna vagn är smalare än de flesta cykelbarnvagnshybrider. Den är mycket robust men samtidigt lättsvängd tack vare det rörliga framhjulet. Dessutom utmärkt att löpa med! Framförallt är det en perfekt barnvagn. Orkar en 4-åring och 2-3 tunga matkassar utan problem. Dessutom inbyggd tuta när folk inte håller samma höga takt! Ett heltäckande regnskydd fälls ut och in på 15 sekunder. Du bygger om den till och från cykelvagn på runt 1 minut. Vagnen är välanvänd, men fungerar utmärkt. Säljes nytvättad med nypumpade däck. Vagnen är för ett barn, upp till 45 kg inkl. vagnsvikt. Behöver du cykla med fler barn säljer jag en bra cykelstol (för cyklar med och utan pakethållare) för 300 kr extra. Kom gärna förbi på lördag/söndag och titta. Finns annonsen kvar är vagnen kvar.
Chariot Cougar 2 kanadensisk kombinerad cykelvagn och barn-/sittvagn av högsta kvalitet. Dubbelvagn som passar både ett och två barn eller mycket packning. Fungerar även bra för joggning. Hopfällbar på 30 sekunder så att man lätt kan ta vagnen med i bilen. Två hållare för montage på cykel ingår så att både mamma och pappa kan ta med vagnen. Som sittvagn är den perfekt då den vänder runt lätt med dom svirvlande framhjulen. Nypris drygt 7000 kr. Denna vagn är ca 5 år men i bra skick. Vagnen är försedd med parkeringsbroms och två två stora fack på baksidan.
Säljer en lätt, fin och rejäl cykelvagn med plats för 2 barn samt lite packning. Lätt att fälla ihop, hjulen försedda med snabbkoppling. Inkl. säkerhetsbälten.. Rostfria ekrar. Aluminium fälgar/nav. Pulverlackad ram. Vikt ca 15 kg. 20" hjul. Gul/grön. Maxlast ca 35kg. Detta är en riktigt fin cykelvagn i mycket bra skick. Är jättestor skillnad jämfört med en billig typ biltema-jula modell. Vagnen går lätt och följsamt vilket gör att det blir ett nöje för cyklisten, medan barnen samtidigt sitter skönt och säkert. Nypris 2495:- på lindbergs cykel: http://www.lindbergscykel.se/wheels-cykelvagn-12-barn-p-1011-c-303.aspx Säljes för mindre än halva priset!
Hej! En robust cykelvagn, med plats för 2 mindre barn och ett smidigt fack där bak. ett litet "höst objekt" en tvätt (skitig då den stått ute över sommaren) lite luft i däcken o kanske lite färg o puts om man vill, så har du en riktigt bra cykel/mopedkärra att transportera barn, djur eller något annat i. Se bilder. Pris 550kr. Först till kvarn! Skickas ej.
Mopedvagn / Cykelvagn som är nybyggd och i mycket fint skick! För mer info ring! (Kollar ej mail)