Till salu inom: ”

cykel malmö säljes

Tidigare annonser till salu

Hej Jag heter Febe, är tjej på 30 år. Jag har ett ledigt rum på ca 16m2 i min 2:a. Rummet är omöblerat. Hyran ligger på 2500:- månad. Tillgång till inglasad balkong finns. Lägenheten är belägen i Rosengård med bra bussförbindelser och endast ca 10 min med cykel in till centrala Malmö. Jag är skötsam, lugn, social men har även ett stort behov av egentid. Ser helst att eventuell inneboende är detsamma. Och att du är tjej. Låter det intressant- Ring eller maila mig gärna! Mvh Febe
SV säljes i fint skick. Har själv haft cykeln sedan sommaren 2008. Uttagen sent 2006. Servad på EBOS i Malmö och därav suzukigaranti till sept 2011. Gått 1870 mil. Billig att försäkra tack vare touringklassad. Extrautrustning: Lackad kuts (original) Magkåpa (original) Leo Vince bolt on Miniblinkers runtom Mindre backspeglar i kolfiberlook Drivpaket och däck är bra. Saknar 1800 mil service därför avdrages 2400kr på det överenskomna priset. Inga skambud tack. Provkörning ordnas för den seriöse som har pengar med. Lagd hoj = köpt hoj.
nypriset på denna hoj ligger på 6637.- riktigt snygg och annorlunda. lätt viktare, väger knappt ett dugg. färdigmonterad och åkklar. den e grafit grå med fräckt ramtryck på. det är cykeln till vänster på bilden detta handlar om! ska säljas för den är inte en passande modell för cyklandet jag håller mig till. kan hämtas mot kontant betalning i malmö priset är inte prutbart hör av dej vid intresse!
Jag har ett ledigt rum i min 3:a. Rummet är omöblerat. Du har givetvis också tillgång till kök och badrum. El och trådlöst internet ingår . Jag sköter generell städning i lägenheten. Du diskar och städar dock upp efter dig själv. Balkong finns (på vilken eventuell rökning får ske). Lägenheten är belägen i Rosengård med bra bussförbindelser och endast ca 10 min med cykel in till centrala Malmö. Om du är en person så hyran kommer att 3500kr per månad, men om ni är två personer sedan hyra blir 4500kr per månad. hyran betalas i tid och i förskott.
Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som brevbärare kommer du att arbeta med sortering och utdelning av reklam och post. Du kommer t.ex. att - Sortera post - Dela ut post med cykel som färdmedel - Arbeta med eftersändning av post Krav på person Vi söker dig som är student på högskola, universitet eller motsvarande och som studerar minst 50 %. Du bör ha god lokalkännedom av Malmö och bo i staden för att snabbt kunna ta dig till arbetet. Du kommer att arbeta på flera olika kontor i Malmöområdet.