Till salu inom: ”

crescent säljes

Tidigare annonser till salu

Comeback för den populära Cosmos (tidigare Crescent 432). Till ett pris som chockar!! Båten kostade tex år 2005: 50.700 :- utan motor. Nu säljer vi samma båt årsmodell 2010 för 38.200 :-! Förmontering för Yamahamotor med reglage och instrument tillkommer med 3.300 :- samt ev klass 3 låsögla 470 :-. Vi erbjuder den även i paket med Yamaha utombordare. Cosmos är godkänd för 6 personer, vikten är 265 kg utan motor och max motor 35 hk. Vindskärm med rostfritt handtag runt om samt grabbräcken är standard. Den har även självläns.
crescent Flexi * God sidostabilitet * Kan utrustas/kompletteras med Crescents sidopulpet * Kan utrustas/kompletteras med vindskärm * Rymlig och praktisk båt * Automatisk elektrisk länspump är standard * Förberedd för att lätt kunna dra extra strömkabel från batteriet * Godkänd för 7 personer Dessutom i ny design och framförallt ett väldigt attraktivt pris. Pris för endast båt ring. Komplett med persun 9.9hk 44382:- (Packetet gäller med demo motor.) kan levereras me annan båt motor från honda eller tohatsu. Kom och besök våran nya båt avdelning.Mycket bra priser på tillbehör från Watski. Från och med i år är vi auktoriserad återförsäljare för Honda båtmotorer. Vi reserverar oss för eventuella tryck/skriv fel. Tel. 0322-93850 anknytning 7
Säljer härmed min Crescent MTB.Robust och stadig Mountain bike som passar lika bra i stan som ute på vyschan. Utrustad med handbroms, sadelstolpe, vevarmar, fälgar samt nav.Cykeln funkar bra och är välskött. Den har 21 växlar och en 24 tums aluminium ram med full fjädring (dvs två stötdämpare).Anledningen till att jag säljer den är förändrade familjeomständigheter.Finns att hämta i Västerås, kan postas oxå men det är något vi får komma överens om!MAILA MIG DITT NAMN OCH NUMMER SÅ RINGER JAG UPP DIG.
Fotbrygga Crescent Compact 2 & 3 VXL. För 2 vxl får man kapa ena pinnen lite 395:- Vi har också många andra delar till Crescent Compact och andra mopedmärken på vår hemsida. Vi kör "Mellandagsrea" med 5% rabatt på allt i internetbutiken (priserna är avdragna redan) Kolla in www.mopeddelar.se för att se sortiment eller lägga din beställning. Vi skickar till hela sverige fraktfritt endast postförskottsavgift 55:- samt expeditionsavgift 59:- tillkommer din order. Ha en skön vinter önskar vi på Mopeddelar.se!