Allt till salu inom "crescent compact 1252"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Båtdelar och tillbehör  ·  Gotlands län

Crescent compacter 1252

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Säljer 2 reservdelsmopeder. Rätt slitna men saker finns att använda. Ramarna ser bra ut,hjulen kan nog räddas, nån skärm är bättre än genomsnittet men inte toppskick. Styret på den ena är äkta Pampas 2. Finns ytrost på det men är inte knäckt etc. Styret kan säljas separat om man får ett bra bud. Ska det skickas tillkommer frakt. Jag jobbar dagtid, svarar om jag har möjlighet.
1 500 kr
Blocket.se

Crescent compact race 70cc

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Trött på att komma sist på mopedrallyn, då är detta något för dig. - Crescent 1252 - 3 vxl sachs - Motor modifierad med 70cc Yamaha och 20mm förgasare - Nyrenoverad motor - Fint original skick annars - Motorn går att ordning ställas till original utförande utan problem Ring för mer info 11000 OBS! Mejla ej, då den är lånad! RING: 0737603267
11 000 kr
Blocket.se

Crescent Compact 1252 moped

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljes Crescent Compact med 2 växlad handväxel med bra drivpaket. Startar och går bra. Saker som är nytt på mopeden: - Renoverad motor med uppgraderad koppling. - Nytt pedal,kick,broms gummi. - Ny Ljusomkopplare. - Stöd. - Nytt uppgraderat bakhjulslager. - Nya koppling,gas,bromsvajrar. - Ny El. - Lackering. - Sadelöverdrag. - Bränslekran + bränslefilter. Saker som återstår att ordna: - 6v framlampa. - Stoppklack till stödet. - Hastighetsmätare + vajer Pris: 4,800:- SEK Ring för mer information. Svarar inte på SMS!
4 800 kr
Blocket.se

Crescent Compact 1252

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Tänkte säja min Compact. Har väl rullat ca 10min efter total renoveringen, motor 3vxl 60cc med 17mm kyrkport 32mm krök och jamarcol dämpare, Går väldig bra och extremt lätt startad. mycket nytt orkar inte skriva allt bättre att ni ringer och frågar. Har nya dekaler till ´den men ej monterat ännu. Tyvärr ingen hastihetsmätare. Så mycket att säga bättre att ringa och fråga. INGA BYTEN Med vänlig hälsning Gustaf Tel: 0737845530
10 500 kr
Blocket.se

Crescent Compact 1252

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej Jag säljer nu denna trevliga lilla sak till den ringa summan av 8000:-. Den är mycket trevlig att mysa omkring på samt att motor helrenoverades av föregående ägare. Jag har inte kört överdrivet mycket med den, men den har funkat utmärkt. Hastighetsmätaren fungerar ej (men 35 km/h i nedförsbacke, that's it). Sen ingen lampa i framlyset. Säljer den till förmån för cross, så om du har nån sån till övers så kan jag lägga stålars emellan och byta. BVSA, om du är trevlig det vill säga.
8 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj