Till salu inom: ”

cm lindqvist säljes

Tidigare annonser till salu

W & W. 1973. 332 s. Inbunden. 21,5x14cm. 503 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. "En av de finaste, rikaste kärleksskildringarna i Sverige på många år. Den är i hög grad verklig. Den är ny - vilket är en märkvärdighet i en litteratur som i så stor utsträckning består av samma böcker om och om igen." Bo Strömstedt i Expressen. "En klassisk prosa. Ett romanbygge av en kvalitet som är sällsynt. Det finns ingenting i den svenska prosan idag som jag väntar mig mera av." Sven Lindqvist i DN. (namnt.).
Skick: 3+/Inbunden. Med skyddsomslag. Lindqvist, 1969 Antal sidor: 295. I sammandrag och svensk nytolkning av Ernst C:son Bredberg. br br Världsberömd roman från kejsar Neros och de kristna martyrernas Rom om den unge patriciern Marcus Vinicius och hans kärlek till den kristna Lygia. br br Fraktkostnaden är alltid 35 kr (inom Sverige) oavsett antal beställda böcker. Spårbar försändelse, om över 150 g, med Posten.
Lindqvists. Uå. 180 + 185 + 184 + 185 s. Inbunden. Halvhårda pappband. 19x12cm. 732 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. "De fyrtiofem" är en fristående fortsättning på Dumas tidigare äventyrsromaner. Även den här handlar om de grymma intrigerna och de spännande kärleksäventyren vid det franska hovet. / De två första delarna är lästa varav del 1 är i mycket gott skick. Del 2 har en veckskada på främre pärm (syns på bild) men är till innehål i samma skick som del 1, men sk.omsl. har två revor på framsidan och en liten på baksidan. Delarna 3 och 4 är olästa. På samtliga sitter prislapparna kvar på baksidan.------------------------------------------------------------------- (OBS: Boken är beställd. Annonsen raderas när köpet är bekräftat).
Hej! Open Set på Gothenburg Film Studios erbjuder publik att öppet se en filminspelning, under 3 dagar kommer flera regissörer och fotografer ta sig an ett skräckfilmsmanus av Johan Ajvide Lindqvist (låt den rätte komma in). Imorgon måndag 31/1 letar vi efter en man som kan spela halvdöd! Och till på måndag behöver vi en man som kan vara stand in, och behöver vara 185 cm lång! Låter detta intressant?? Hör av er! Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.
AB Lindqvists förlag. 10:e tusendet, 2:a uppl. 1959. 375 s. Häftad. 22x15cm. 707 gram. Hyfsat skick. Pärmarna skadade i kanter. Bakre pärm förstärkt mot inlaga vid rygg med tape. Sprättad men ej skuren. Sned rygg. # " Två män tävlar om Janes kärlek, den allmänt aktade advokaten och den frie smugglarhövdingen. Jane med sin passionerade livsvilja påminner om hjältinnan i Borta med vinden, och den mystiska stämningen på det gamla engelska slottet för tanken till en annan succéroman, Rebecca".