Till salu inom: ”

claridge house wagner allroundsadel säljes

Tidigare annonser till salu

Så nu säljer jag min fina flatback sadel som är som helt ny. Den är köpt på Hööks och enbart använd ett par gånger då jag haft den som extra sadel (har ridit dressyr och då haft en annan sadel). Det är en Wagner Claridge House. Den är normal mot vid och är 17" den kostar 4900:- Sadelgjord i läder och med "gummiband" 130cm den kosta 500:- 2 schabrak 500:- Sadel ställning 400:- Har betalat 6300:- för allt och säljer det som ett komplett sett för 3000:-
svart Allroundsadel Wagner claridge house 17 tum.Med utbytbara koppjärn, (sitter vid i nu . )syntetbom och ullstoppning . Superskön sadel ! Har skrittat i den i 10 min är som NY!!! Flyttbara vad stöd.köparen står för frakten . välkomna med frågor om ni har några ! OBS! Ny smord sadel på bilden :) därför den blänker så :) dom röda prickarna på sadeln kommer från min kamera , finns alltså ej i verkligheten :)
Säljer min Wagner Claridge House allroundsadel, Svart, vid bom, 17’’ (utbytbara koppjärn). Sadeln köptes ny våren 2011. Tanken var att jag skulle ha den på min unghäst vid inridning, men då den inte passade har den endast blivit liggandes. Säljer den nu billigt pga av att jag inte har användning för den. Nypris: 4899:-.
Dressyrsadel Trainers Continental 17 Tum komplett med gjord, stigbyglar o stigläder. Skön att rida i. Pris 1000:- Allroundsadel Claridge House Wagner 17 tum. Som ny. Komplett med gjord, stigbyglar o stigläder. Pris 2000:Ring 0708 522184
Allroundsadel med utbytbara koppjärn. ClaridgeHouse Wagner 17'' storlek vid. Skön och lättanpassad sadel. Kan säljas med stigläder, stigbyglar och sadelgjord om så önskas. Billigare vid snabb affär.