Till salu inom: ”

cirkulationspump pool säljes

Tidigare annonser till salu

Nu ska vi sälja våra solfångare till poolen då de inte behövdes. De är bara använda till den andra poolen i några fåtal dygn. Inköpta i vår och har fortfarande garanti, kvitto finns!! Info: För uppvärmning av vatten i utomhuspooler. Grundsats 3,60 m² med anslutningssats till poolens befintliga cirkulationspump. Systemet är utrustat med en bypass-anslutning för reglering och avstängning av systemet. 2 grundsatser kan kopplas ihop parallellt. Den totala ytan på solfångaren bör vara minst 50 % av vattenytan för att ge en behaglig vattentemperatur. Nypris hos Biltema: 1299:- utan slangar Vi säljer allt med slangar, redo att bara kopplas in.
Säljer en Grundfos Cirkulationspump 25-80 Bygger 130 mm. Ansl ca 48 mm. IPX2D Denna rackare är det klös i. Hel och ren, sparsamt använd! Blivit över hemma tack vare byte av system. Pris; 900 kr. Kan skickas mot att mottagaren betalar frakt. Inga Byten. Finns i Eskilstuna, även Hälsingland och Västmanland vid behov. pannrum pellets panna värme värmesystem golvvärme vedeldning Cirk-pump badtunna bassäng pool
En rund pool från poolkungen. Ca mått 350x320 (vet inte exakt hur man tar mått på en pool) 120 cm djup Värmepump och cirkulationspump finns. Dammsugare och håv finns. Jag köpte hus i december 2014 och då fanns poolen på plats, jag har själv aldrig använt poolen och vet då inte exakt hur en pool funkar. Manual har jag. Frakt löser köparen Jag kan tyvärr inte svara på eventuella frågor, men är de något man funderar över så gå in på www.poolkungen.se Pris kan diskuteras !
Elkasset med flera steg komplett med cirkulationspump. perfekt till badtunnan eller poolen
Äldre gedigen 70-tals modell. Rostfri filterbehållare och mässingpump. Backspolningsventil.