Till salu inom: ”

choklad fabrik till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Alla är ute på en fisketur. De går i land på en ö och alla utom Nisse blir tillfångatagna av en vild kattstam. Nisse blir dagens hjälte genom att rädda farfar, farmor och Iggy från att bli levande kokta. Riff Raff och gänget utmanar ett snobbgäng. Vinnaren får ensamrätten till den lokala parken. Nisse ligger och drömmer om vad han har varit i sina tidigare liv. Vi träffar Nisse som cowboy i vilda västern, Nisse i Sherwood skogen och Nisse som gladiator i antikens Rom. Någon stjäl chokladfabriken. Bush lyckas inte fånga tjyven så han håller på att förlora jobbet som nattvakt. Riff Raff och gänget bestämmer sig för att hjälpa honom. Iggy ska på överlevnadskurs med scouterna men Nisse får inte följa med. Han smiter med i alla fall, så ingenting blir som det var tänkt! Riff Raff och Cleo åker iväg på en romantisk kryssning. Men romantiken byts ut mot förtret när de träffar det snobbiga pudelgänget?
OBS! Just nu säljer vi vårt utställningsexemplar (se bild) till kraftigt reducerat pris. Detta tyg är helt impregnerat från fabrik och tål spill från bl.a kaffe och choklad. Dessutom är tyget maskintvättbart. Sitsen är gjord av en högdensitetskärna av kallskum som håller i många år framöver. Ovanpå denna kärna sitter det en duntopp som är sektionssydd, allt för att fjädrarna inte skall "åka omkring" och samlas i ett hörn. Mått 319*229 cm Ord.pris 23.650 kr
Pga separation vill vi nu byta vår fina 3a mot två st mindre lägenheter. Vi ser gärna att lägenheterna ligger på Möllan. Vår 3a ligger centralt, möllevångsgatan 36, bara några minuters gångväg från Citytunneln. Den ligger på 4e våningen, hiss finns. Huset är byggt år 2006 så allt är nytt och fräscht. Öppna ytor och balkong mot innerården, granne med chokladfabriken. Det finns både tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Stora förvaringsutrymmen bakom skjutdörrar och ett stort förråd i källaren. Det finns garage där man kan hyra parkerings plats.
Jag vill sälja några filmer. Dom heter och pris: Hairspray 129 kr, Jurassic park trilogy 69 kr, Superman returns 100 kr, berättelsen om narnia kung kaspian och skeppet gryningen 149 kr, berättesen om Narnia prins caspian 149 kr, berättelsen om narnia: Häxan och lejonet 99 kr, Pirates of the caribbean four - movie collection 359 kr, Kalle och choklad fabriken 149 kr, twilight 100 kr, the twilight saga new moon 123 kr, the twilight saga eclipse 169 kr, the twilight saga breaking dawn 169 kr, och walk the line 100 kr.
hej tänkte sälja ett hemma bio system grejer som står och inte används. det består av en YAMAHA RX-V650 7.1 receiver en sub center och 4 små högtalare från jvc en bluray 3d spelare från samsung sen även några bluray filmer som är alla xmen filmer kalle och chokladfabriken edward scissorhands och twilight 1,2,3. Tänkte mig 3500 för allt eventuellt byte mot något roligt kom med förslag. Jag skickar helst inte då det blir så tungt. kontakta mig på mailen så hör jag av mig.